|
Љубов или кариера ? |
Внеси реплика | страница <1234 20> |
Автор | ||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А заедно не одат ли? Можно ли е тоа?
Кариера зачинета со љубов? |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако и тој бираа кариерата таква врска ќе биде феноменална и ќе продолжи многу долго.
|
||
bingo
Сениор Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kariera
|
||
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bas kako sto spomna imav edna golema ljubov pred poveke godini, i se dade moznos vo anglija kako bebisiterka da raboti i usovrsuvanje na angliskiot jazik. Otide i ni na kraj pamet ne i teknuva da se vrati. Ona tuka imase samo ubava vrska, sega tamo ima i vrska i kariera. Go dovrsi fakultetot i profesorot odma i najde i rabota. |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако морам да одбирам меѓу двете...
хм.... со овај ум би одел на љубов, можеби подоцна тоа че се смени.... |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јасно, цело е кога има се... и така е најубаво.
Тешко е ако треба да бираш, а не секогаш може да се вклопи се во едно... има секакви моменти |
||
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сложувам со Рената....Зошто да немаме се?Може да се ускладат сите работи во животот ако знаеш како. |
||
Единствената работа што стои помеѓу нас и тоталната среќа е реалноста.
|
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и iphone ли спаѓа во тоа се хахахахах така е рената и јас сум за да се има све
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Заради лична сатисфакција и егзистанцијални причини ,убаво е да си реализиран на професионален план,но све е толку ништожно доколку си празен и емотивно нереализиран.
Значи да резимираме....цело е кога има све! |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бреее кариеристи
бев во ситуација да бирам, одбрав љубов... и не згрешив... сега сум во ситуација да се посветам малку на кариера... не морам да бирам, имам време за двете... П.С. идеалист сум, шо да правам |
||
bingo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
работата е ако си вљубена пред љубовта да ја ставаш кариерата мислам јас |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas cesto menuvam mislenje na ovaa tema,
megutoa kako prednost sega bi mozela da ja stavam karierata, a posle nea vednas i ljubov, razbira se...... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Внеси реплика | страница <1234 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |