![]() |
|
Зашто???? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можеби се само уморни или загрижени за нешто, или едноставно не им е денот... Па и тие се луѓе! ![]() Девојките се научени (таа филозофија се пренесува од колено на колено) дека машките мораат да трчаат околу нив, да им угодуваат, да водат интересни муабети итн. Е сега, ако некој во даден момент не ги задоволува горните барања, одма му се става етикета незаинтересиран. Препорака: Девојки, ако молчи дечкото, молчете и вие и чекајте да ви каже што му лежи на срце. Некогаш им треба повеќе време за да стекнат храброст. Не прекинувајте ги ![]() Изменето од Julija - 06.Мај.2007 во 10:25 |
||
![]() |
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
Izgleda site samo ti ne . . .
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
ILI NALANAR...KLOMPAR...PO NOVO...KOJ VIKA PAPUCI DENES.....
![]() ![]() |
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
Ne e vo prasanje losotija tuku karakter . . . Dobro i gordosta ponekogas . . . Da dokazis deka ne si papucar . . . Koga ke vidis na kraj zavisi od situacija . . .
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
-User- ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 3 |
|
Егото е у прашање, страв...
|
||
My girl, my girl, don't lie to me, tell me where did you sleep last night?!
|
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Jas se izvinuvam so na ovaa tema pisuvam vic ama mnogu mi tezi
Zenata go prasuva mazot zaradi so prestanal da i kupuva podaroci i go potsetuva kako porano znael da go napravi toa i mazot i vika dobro zeno kaj si videla ti ribarot koga ke fati riba da i dava da jade posle
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Mene u pocetok mi uspeva da sokrijam deka sum glup, ama posle me otkrivaat i oni u stvari se ponasaat nezainteresirano otposle sperma mene
Изменето од zbunet - 19.Април.2007 во 11:48 |
||
![]() |
||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
|
more ko ke ve fatam jas vas loshotii edni , krshaci na zenski srca
![]() |
||
![]() |
||
Kockar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 281 |
|
Zatoa sto sme romanticno losi
![]() |
||
Covek treba postojano da e vluben zatoa ne treba da stapuva vo brak ...O.V.
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
sum naletala....eve prasaj go nindza....
|
||
![]() |
||
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
|
Da be ne naletala... ![]() |
||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
Ili nemaat muda, se plasat od ljubov, ili im pominala zainteresiranosta.
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
napoleon ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
|
![]() |
||
NEMA POTPIS
|
||
![]() |
||
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
|
Vo nekoi momenti koga maskite ke sfatat deka se zaljubeni, znaat da se povlecat, osobeno ako se pocuvstvuvaat slabi i na nekoj nacin nemokni poradi ljubovta sto ja cuvstvuvaat.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |