|
Виница |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vinica |
|
Vac^R
Нов член Регистриран: 13.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали имате доагано во Виница и дали имате останувано да го видете нокниот живот во Виница до колку не сте еве ке ви споделеиме дел од нашите нокни забави па вие сами ке отцените за коаков нокен живот станува збор со град од 20,000 жители.
http://www.clubeffect.com/ http://www.clubeffect.com/gallery/index.php |
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј ај некој ако може нека ја слика Виница откај новата црква ноќе. Градот лични на PUMA знакчето. За ова сум сигурен, сеуште беф трезен коа го видоф тоа.
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Кршикоска
Сениор Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Седет на тој плоштадот и му се восхитуваат, и од шо е убав то им е душевна храна, и така се најадувааат
|
|
Mr.Trump
Сениор Регистриран: 03.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А шо прават луѓето у Виница за живот?
|
|
You are fired!
|
|
Мамичка
Нов член Регистриран: 22.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Виница е гратче во Источна Македонија, сместено во Кочанско-виничката котлина, помеѓу Осоговските планини и планината Плачковица. Низ Виница течат реките Виничка и Градечка, а во нејзина близина течат реките Осојница и Брегалница. Виница брои околу 10803 жители. Во Виница има две основни и едно средно училиште, библиотека, дом на културата,градинка, здравствен дом, базен, метеоролошка станица, центар за едукација на деца и млади итн. Виница го има поштенскиот код 2310, и повикувачкиот телефонски број 033. Етничкиот состав на населението во градот Виница е:
|
|
Абе јас сакам да ве частам сите , ама не сам тај стил
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ја Виница со поглед од озгора(преку Google Earth)
Изменето од Зоки Поки - 19.Јуни.2007 во 08:21 |
|
Tonchie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Поискрен од Мона Лиза Регистриран: 02.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 290 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vinica e okayz, ama onaka da sedish da odmorish malku od se. Inaku ne bi zhiveel vo tolku malo gradche, moeto selo e priblizhno golemo kolku Vinica.
|
|
Немам потпис, ама имам профил на YouTube
|
|
Schumacher
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е ТОЧНО!!! |
|
bill
Нов член Регистриран: 07.Ноември.2006 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vinica e najdobriot grad vo makedonia vonego ziveev 30 godini i mnogu mi nedostasuva
|
|
Schumacher
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemozam da najdam drugi Изменето од kiki.g - 12.Октомври.2006 во 21:28 |
|
Schumacher
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema problem
|
|
silvija
Група Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сте имале многу убава фонтана со сонцето сликава е од другата тема, стави уште слики, не сум била во Виница, интересна е фонтанава со сонцето
|
|
silvija
Група Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |