|
Влијаеше ли Форум на вас? |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | ||
Pat
Сениор Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Те разбирам. Ама сакав следново да ти го кажам. Исто како што ние се расправаме пишувајќи тука на форум, исто така се расправале и филозофите пишувајќи книги/расправи, и најчесто пишувале за тоа, за односите помеѓу луѓето, какви се, какви треба да бидат, дали може да има подобрување и сл. Инаку се согласувам, тие не биле ништо посебно, освен во способноста подобро да се изразуваат и да ги формулираат мислите кои што ги имаат и „обичните“ луѓе. А инаку, Џим Морисон еднаш кажал, слаб е тој мудрец кој што од мудроста не може да извлече некаква полза и за себе. Тоа не мора да се однесува на материјалноста. На пример, Ниче направил вистински пресврт и во филозофијата, но и во психологијата на некој начин, а сепак полудел. Изменето од Pat - 28.Септември.2010 во 13:35 |
||
Zero Tolerance For Silence
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мразам филозофија.
Исто и такви книги. Не се замарам со филозофирање затоа што некои работи немаат логика. Затоа форумот ме научи тоа што тебе книгите те научиле. Затоа што ниедна книга нема да те научи како што ќе те научи животот. Ниедна книга нема да те научи како да повредиш некого..или како да се повредиш себе. |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Pat
Сениор Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па и не ти треба форум за таков заклучок. Знаеш ли колку филозофски книги се напишани на таа тема? А сепак и не е се така црно |
||
Zero Tolerance For Silence
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ДА............
..ми влијае ама позитивно...си поминувам супер време овде сретнав интересни луѓе...добри, фини и културни со кои баш ми е мило што си комуницирам..... на реалниот живот исто така ми влијае позитивно...многу пати кога не сум вклучена ми текнува на форум и на некои смешки кои што ги напишал некој па си се смеам самата ......значи позитивно инаку испив и две три кафиња со форумџики кои многу ги почитувам... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
едно големо ДА!
|
||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нешто ме научи форумов...
Да не се зближувам со секого. "Секој на секого душман"....тоа го научив многу добро тука А и научив дека некои луѓе се вредни за почит. Научив дека можеш некого многу повеќе да го засакаш како личност...од што некои луѓе мислат. Најсериозно. Можеби на крајот...баш тоа ќе те одалечи од форумот. Со еден збор...влијаеше во начинот на размислување... |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
btw...vo realniot svet ne mi vlijae |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе дете... многу буквално си го сватил, а и поговоркава малце не и местото тука.... ваљда ти не чекаше форумов да те убие |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Отприлика...-знаете поговорката:
Што нема да те убие , те прави посилен... |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pagane |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
реков дека на таа тема ке пишувам само за на краj, ама сега ми текна нешто "паметно" де:
ми влиjаеше, ми влиjае , македонскиот го "збриша" бугарскиот, сега кога зборувам не кажувам искам , туку сакам...и уште ...ама уште многу малку ми треба да поверувам дека сум Бугар- 100% туркомонгол...ама малку ми треба така да знаете...така де...Go Ahead! Изменето од pagane - 27.Септември.2010 во 22:34 |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vlijaese na nacin podobro da gi prenesuvam mislite vo tekst |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мил мој Идивиди....ти си чудо некое, па иако не пишувам многу и не филозофирам , јас свашта имам прочитано на тебе.... многу сум станат појак од ко сум овде...
|
||
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |