|
Како раскинувате? |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | |
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas mislam taka....ama vtora sanca hehehe |
|
Zaspana
Сениор Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So muabeti na msn..hahahaha
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...samo ako mi dojde.. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mmmm toj del mi se dopagja ama megju ZDRAVO i CAO e delot koj mi odi na nervi i ne znam kako da go isceniram |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vaka: aj cao!!! (i zamavnuvam so kosata)
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se prskam so zenski parfem, gi oblekuvam gakite preku pantaloni kako Betmen i nosam kniska od SDSM i kako takov so pogolemo kasnenje se pojavuvam pred nejzini oci
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spremam govor uste pred da izlezam,ama uspevam da go kazam samo ona za koe ke resam deka pod nikoj uslov ne smeam da go kazam... i barem mi uspeva da go iznasmeam za kraj
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
"vikicka"
Нов член Регистриран: 11.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neveruvam vo vrska po vtor pat,toa sto ednas necini nema da cini nikogas.......
|
|
emilyXX
Група Регистриран: 05.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 53 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas pazam kolku mozam sto pomalku da go povredam partnerot no sepak sum iskrena i mu gi kazuvam pricinite i sekogas zavrsuvam so baknez vo obrazot i "najiskreno ti posakuvam da imas mn sreka ponatamu"
samo sto eden me zaeba mi vika ako imam sreka ponatamu znaci ti ke mi se vratis zatoa sto nisto ne me napravilo posrekn od tebe. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja soslusuvam, celo vreme za raka ja drzam, se ponasam romanticno, ne ja nerviram, ne gledam po drugi
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...zikina dinastija V deo...
Изменето од zagor - 10.Јули.2008 во 18:58 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
rencio
Група Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
poklonim ruzu
i... caooo |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не свртувајки се.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |