![]() |
|
Ваши работи... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 10> |
Автор | |
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
![]() |
|
Biotix ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Auuu Pravi Tvrdokorac si be Plamenko Ti nema ramen ama so tie detski fori u 11 i pol da vrtis od sluzben broj kako prvo ne ti e pametno i kako vtoro ne ti dolikuva na godine ali kako i da e strasno me iznasema kako bese maramce preku slusalka i posle idese:Surla.nesto i ne se sekjavam bas posto ne me ZANIMA ali kako i da e me iznasmea be joco alal neka ti e.... Fuj........sorry za off topic... ali deckoto kako da nema cetvrt vek.. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Е да де
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
STRUMF ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
ok izvini za ova ama mi beshe dolznost toa da go napraam
|
|
strumf
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
se zezam so dogovorot ? ne te razbiram koj dogovor drugata nedela ili u ponedelnik pa nisto poslem ne me zezaj ti treba da kazes koga imas vreme boogy eve gore kakva mi bila porano pred 4 godini so homemade mashinka e praveno ova
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Штрумфче не е темава за тетовирани туку за цртани слики,овој пат не бришам ама пред да пушташ прочитај ја темата за да не си оф топик
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
he ova e toa. E aj sega?
|
|
strumf
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
fala za muabetot
|
|
strumf
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
plamenko plamenko kazi sto imas da kazes
Kao pro bratce jas ne mrcam samo ja kazuvam realnata rabota. Kao 2 tattoo e za odgovorni luge.kao 3 ti pobarav originalot slika a ti ja najde pa ja frli demek. kao 4 ova e napraveno napamet zasto ti taka sakase a rece " bilo sto samo da ne mi e vaka a so okoto ideata da ostane. Kako i da e jas so tebe se dogovoriv 100 pati samo ti si fokusiran na drugi raboti drugar. daj mi @mail da ti ja pustam starata da ja vidat kakva bese.jas ne se lutam samo ti celo vreme se zezas so dogovorot. |
|
strumf
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() Изменето од plamenko - 15.Март.2007 во 00:02 |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |