|
Постдипломски студии |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
LUPUS ET
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
прозорец кон светот.
|
|
,,ODLUCHIV: CRIG BLIC,,
|
|
мало дете
Сениор Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со оглед на финансиската состојба, највероватно во Македонија - Кирил и Методој
И кај нас има одлични професори |
|
Мало дете
|
|
sweet angel
Сениор Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi otisol na p.d studii vo nekoja zemja , vo koja so sigurnos t bi se priznavale magistraturite/doktoratite samo ne ovdeka vo Makedonija poradi zgolemenata korupcija i oligarhija.
|
|
SOKOL-X
Група Регистриран: 17.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пожелно е,
|
|
,, IN VINO VERITAS ,,
|
|
mornar.
Нов член Регистриран: 21.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА,
|
|
,,VO DRZAVA KAKO NASHAVA VISTINATA E TOLKU DRAGOCENA, TAKA SHTO SEKOGASH MORA DA BIDE VO PRIDRUZBA SO TLESNATA STRAZJA NA LAGATA,,
|
|
356829
Сениор Регистриран: 10.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
примамливо.
|
|
,,ALEA JAHTA EST,,
|
|
MIRKO
Нов член Регистриран: 25.Август.2005 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ah, Zbunet, Zbunet . . . I posle nisto!! Od mene samo edno golemo fala sto mozam da gi iskoristam tvojot post za da mozam da go zapocnam svojot. Srdecno blagodaram Temava e za postdiplomski studii, taka da, kako covek koj odamna ja zavrsi i taa govnarija vo zivotov, mozam da kazam deka od aspekt na toa dali se "isplakja" ili ne, odgovorot e sigurno NE. Od aspekt na toa dali stanuvas "popameten" i tuka imam dilema pa bi rekol deka NE zatoa sto da si imal dovolno pamet ne bi do napravil toa voopsto (imajci go vo predvit pogorekazanoto). Od aspekt na toa dali si naucil nesto povece od ona sto si go znael i tuka odgovorot e NE; veruvajte postdiplomskite studii se samo verifikacija na vasata ambicija no ne se steknuvanje na pogolemo znaenje. Hm, se prasuvate pa sto e forata so postdiplomskite?!? Osven sto eventualno izgledaat (ama samo izgledaat) "cool", ne vredat za kriv k*r. H'm zosto sum gi zavrsil?!? (mozebi nekoj od Vas ce se prasa) Eve go odgovorot: ne znaete kakvo gomno se dodeka ne go probate i uste beter ..... dodeka ne go izedete celo. Ete, toa e!! |
|
МОЈАТА Е ПОДОБРA . . . .
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I so posle ?
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеш и подоцна да студираш, ако се' уште имаш желба Сум видела студенти со 45, 50, 60 и 65 години, што студирале и зеле диплома |
|
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и тоа е борба, уште поголема дури. Со среќа на ученикот |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас сум борец се борам за егзистенција на семејството, затоа не можам да се дообразувам, но сепак се трудам, а младоста не се враќа, сега јас имам ученик вложувам за него и за мене не останува
|
|
Miriam
Сениор Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам, Маренце... не сум го правела за да бидам за пример, туку имав цел и си се борев за неа. Еве баш сега си ја остварив и ти го посакувам истото и тебе... и на сите "борци":) |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Miriam, ti si za primer
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а на англиски мале постов што е ова ??
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |