|
Сте биле некогаш многу разочарани :( |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ПРАШАЈ КОГА СУМ БИЛ СРЕЌЕН-ЗАДОВОЛЕН,НЕМОЈ САМО ДА МИ ОБЈАСНУВАШ И ПРАШУВАШ ...ЗАВИСИ ШТО САКАШ...!!!ЕБАТИ ЖИВОТОТ ЕБАТИ...!..ИМАШЕ ПРАВО ЕДЕН...САМО КОПАЧ ПО ГЛАВА!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo koga bi imala izbor...
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas priznaj si, prosti si i zasukaj rakavi da ja opravis rabotata
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najloso e koga kje se razocaras od sebe
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kje minit
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da.................i seuste sum................
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku pocvrsto stojam na zemja-pomalku se razocaruvam.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od vreme na vreme koga ke mi presedne od se..
|
|
alexa
Сениор Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 261 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу често така што отрпнав.
|
|
Najveci covek uvek ostaje dete
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mi udirna na stomak i mnogu prdam togas
|
|
BlackMagic
Нов член Регистриран: 02.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e Lady Blue...I dobro e sto ne se otkazuvas od zivotot poradi stravot deka ke bides povtorno razocarana...I jas bi ja prezivuvala istata euforija,posvetenost, gubenje na tloto pod nozete, i so sekogas povtornata nadez deka "sega ke bide poinaku"...Koj znae....Nadezta posledna umira...No mislam deka izleguvame pojaki od bolnoto iskustvo, se do momentot na novoto razocaruvanje...Pak boli so ist intenzitet...Pak cuvstvo na odzemenost so beskrajni prazni gledanja vo plafon...Se do onaa sostojba na potpolna praznina, koga vekje si zgazen od samosozaluvanje i ke resis da mu se zainatis na zivotot i da trgnes kon "svetloto na krajot od tunelot"....Pa kolku i da izgleda dalecno...Vikaat, denot sto nosi...Godinata ne nosi...se nadevam i pozeluvam na site-samo ubavi raboti da ni nosi....
Taka da... "Vedro gledati i suze gutati".... Sepak...ne e se taka crno kako sto ni izgleda vo dadeni momenti.... Trust me ..I know what I'am saying |
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
бев разочарана, и многу повредена пред околу 6 -7 години....првенствено мислев дека нема никогаш да излезам од тој мрак кој падна и пред моите очи ни и пред моето срце...убаво напишал членот над мене, не е страмота да паднеш, страмота е да не станеш!!!разликата бесе во тоа што јас бев „турната“,не паднав сама...и тоа уште повеќе болеше...но затоа и станувањето беше многу посилно!!!за кратко време се вратив во нормала и се радувава на ситниците кои животот полека полека почнуваше да ми ги нуди повторно и повторно....тогаш знаев дека всушност јас бев победникот...го победив и чувството на разочараност, и него.....
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас почесто сум бил изненаден отколку разочаран, не се разочарувам така лесно најверојатно затоа што никогаш ништо не очекувам и живеам за моментот
Животот е премногу краток за да се смараме со тоа што било и како можело да биде А на сите разочарани од било каква причина имам само една работа да им кажам, цитат во сопственост на дедо ми: Не е срамота да паднеш, срамота е да не станеш! |
|
|
|
realna
Сениор Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da da jas sum lesno krsliva,no sepak se im e prosteno na site,tie se vo zaguba
|
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |