|
Фатална Привлечност |
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Автор | |
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne,, ne mi se desilo toa, ocekuvam u idnina da se desi |
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
opasno......:)ne rekov nisto navredno i jas sum ja osetil taa energija koja obzema
mislam i od mene neka primat socustvo tie sto ne im se ima deseno:
:)
|
|
asteri
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zivotot bi bil siromasen bez vakvi desavki. Gi zalam onie na koi im se nema sluceno vakvo nesto. Toa ne potseka deka sme zivi i ostanuva zasekogas zapameteno iako mozebi ni se ima sluceno samo ednas vo zivotot. Jas imam doziveano fatalna privlecnost i den denes se popaluvam na samata pomisla na toa. Cudno neodolivo, nesfatlivo vozbudlivo, fantasticno, opasno...... |
|
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mladost ludost:) jas ce kazam:)
|
|
vinona
Сениор Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da mi se desi u prva sredno...bev blokirana,paralizirana...fatalna privlecnost!
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuuuuufffffff samo ova go zasluzuvas!!!
Изменето од SeXY - 21.Септември.2006 во 22:14 |
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve ja ke bidam prva...Itekako imam oseteno takva privlecnost...I da nema emocii nego samo fizicka privlecnost koja ti go zamatuva pametot...Ne vi trebaat zborovi dovolno e prisustvoto...Pulsot ti se ubrzuva i peperutki kao ludi ti letaat po stomakot i pri samata pomisla na osobata...Se osekas mirno samo koga si so nego,a inace e neizdrzlivo...kao apstinencijalna kriza od nekoja teska droga...I iako znaes deka nema niso dlaboko u vasiot odnos ne mozes da prestanes da sakas da bides so nego
Изменето од kandid - 19.Септември.2006 во 20:59 |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dobro znaci ja temava ja otvoriv ako ste za postovi da pisuvate i vasi desavki!! Ok aj bas ke vidam koj e hrabar!! inace jas fatalnosta ja gledam vo taa ogromna FIZICKA privlecnost vo tie emocii koi nastanuvaat momentno koga istata licnost koja go predizvikuva toa custvo ja gledam!!! Znaci od seto toa proizleguvaat emocii i impulsivni,nepromisleni postapki pri sto se gubi razumot!!!! A u ljubovta e drugo koa sakas mekoj go sakas i u dusa a kaj ovaa privlecnost te interesira ustvari najvekje te predizvikuva Fizikusot kaj toj/a e i ako e od dvete strani e opasni bidejki moze da zabegas i stvarno toa da preide u opsesija pa ako se desi da nekoj go snema se izgubi se otkaze od taa vrska BEZ OBVRSKI e tuak e tragedijata ko se preidat granicite i se pocne so stradanje,,,,
tuka e losoto!! Ova e taa krajnost koja bi bila od negativen aspekat!!
NEsto dr....
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Poleka...koj te navreduva... ajde sorry koj del te navredi ???
ke porasnesh.. ? sto ima tuka loso ... mislam da kazam ke smenis stav koga ke iskusis na svoja koza nekoi raboti... ete toa sakav da kazam ne deka si ti nekoja tinejdzerka zelena sto nemas gram mozok... ne ne e taka ne go rekov toa E dobro de dobro... imaj si ti stav .. ja imam kontrastav... i toa e forum razmena na stavovi .... relax...cool ... Znaci ne e ljubov... samo se sexate taka ... i sto ima tuka fatalno spored tebe ??? Ke ostanes bez deckoto radi toa e fatalno...pojasni mi ja fatalnosta kade ja gledas ti... ajde please prety please |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Maaaaaaaa ja da ti kazam ubavo!!!! SEKOJ NA OVOJ FORUM SI IMA SVOJ SAMO SVOJ LICEN STAV A SEKOE POBIVANJE E GLUPAVO A NAVREDUVANJE E NISKO!!!ZNaci jas smetam taka moze eve mene mi se desava taa FATALNA PRIVLECNOST i zatoa ja otvoriv temava no so cel i vie forumdzi da kazete nesto za vas a ne da se navreduvame!!!!!!! Znaci JAS mislam ustvari i si stojam na MOJOT stav deka ima takva privlecnot use ednas kazuvam mene mi se desava sea(ekskuzivno do tebe) i taka si mislam a za ljubov ni na kraj pamet ne stanuva zbor!!! NOrmalno e od dvete strani i pak kazuvam NE NI NALIKUVA NA LJUBOV!!!! Znaci tokmu toa sto go kazav u nejzinoto pravo znacenje FATALNA PRIVLACNOST!!!!!!!
|
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Devojce ke porasnes samo ke ti se kaze...
Nepostoi fatalna privlecnost od dvete strani... toa se vika LJUBOV... fatalna privlecnost e Fatalna privlecnost ...kako sto ti kazav jas pogore... I ne ripaj ... da ne vadam katanata te iseckam na parchinja sea |
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako mozes samo da ja povrzuvas Fatalnat privlecnost so sebicnosta ti se molam!!!! Tie dve raboti ni malku ne se slicni i ne upatuvaat kon FATALNA PRIVLECNOST!!!!!!! Plus taa moze i da bide od dvete strani tuka e najzesko i moze da bide opasno zatoa ako se raboti samo za custva na edniot so tekot na vreme ako bide ignoriran od dr ke se otkaze!Znaci Fatalnata privlecnost dokolku e od dvete strani te dvajca se nenormalno i mnogu privlekuuvaat zboram za FIZIKUS e tuka e taa proivlecnost kade sto u pitanje e samo izgledot koj te mami.... |
|
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fatalna privlacnost by nindza
---------------------------------------- Nema nikakva vrska so vistinskata ljubov, opsesijata so nekogo ne e ljubov, toa e samoljubie. Kako kaj decata ne moze da se dobie nesto i ne privlekuva eptem eptem... Znaci tuka ne se raboti za davanje ljubov. Davanje ljubov ne e nametnuvanje... a fatalnosta znaci da se ide preku voljata na drugiot e krajno sebicno cuvstvo... I poradi toa sto nema vistinska ljubov... na kraj ostanuva nevozvratena... Dakle nema reciprocitet na zelbite baranjata i primanjata... i sto dobivame po ovaa formula samoljubie nisto poveke... Isto taka fenomenot F.P e povrzan so neizgradena licnost i nesozreanost... taka da moze da bide mnogu stetna i kontraproduktivna... sto bi se reklo so sila ubavina ne biduva... E taka... nindza je rekao svoje |
|
|
|
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E pa da de!!Pa tie se tie krajnost koi bi mozele da se desat!1 E najubavo e koa ima takva privlecnost no sepak i od dvete srani toa custvo funkcionira!!!
Znaci da se zabavljas ali ipak da se ima usul znaci da ne se odi u taaakvi losi krajnosti osobeno ako se znaat dobro okolnostite!!!
|
|
Внеси реплика | страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |