![]() |
|
Омилена пита |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
doriangray ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И јас многу сакам пита со спанаќ и сирење. Мхмхмх... |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
СО СПАНАЌ, И ПЕЧУРКИ, УРДА И ЈАЈЦА, ПРАЗ..........ПИТА НА СИТЕ МОЖНИ НАЧИНИ..........
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Pita so limon, pita so tikva, pita so jabolka i orevi
pita so praz, pecurki i so sirenje ( ovaa si ja pravam so integralno brasno, mh mh, no ja obozavam i trgana/sukana) Изменето од Kali - 29.Ноември.2008 во 21:24 |
|
![]() |
|
nnikol ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
pita so praz,soja i pecurki.a blaga so jabolka cimet i orevi.
|
|
подобро е да ти завидуваат одколку да те сожалуваат
|
|
![]() |
|
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
malka mi pravi i pita so kompiri :) mmmm...prsti da izlizes....
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Gaz...ovaj prazot dava smek
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Spanak, praz i orevi,...i tolku
|
|
![]() |
|
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
Pita so praz i slanina
|
|
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
omilena pita mi e sham-pita
![]() ![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
american,...py?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
italian pie..mmmm...taa na decko mi mu ja pravev pred nekoj den....
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
valentina ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
да мислев на пити со кори како бурек, може и баклава да се спомне во благи пити |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Така ги викаат Пастрамајлиите и е добар вид на пита..
мммм сите ги сакам обожавам јадам.. и што ме растрвивте сега ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
кај нас е ПИТА ПАСТРМАЈЛИЈА :) ...од секогаш била :)....ти мислиш на питите со кори веројатно...ако е така ја повлекувам :)
Изменето од Delfin - 05.Септември.2006 во 11:36 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |