![]() |
|
Дали сте имале секс со....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 10> |
Автор | |
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ni na kraj pamet ne mi pagja .....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
paton ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
само со белкињи сум имал.....................
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() Abe, ako fino me zamoli nekoja crnkinja, z's da ne? |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Не знам која или кој пробувал со црнци или црнкињи, ама знам дека јас никогаш нема да пробам па можда ни тад, а и не сакам да пробувам.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
gledam ste fatile muabet za crnkinji....jaoooo choeci,,,,, navistina znaat da bidat i debeli i nesmasni , i //grdi// ama crnkinja koga e ubavica do koska e takva im nema ramni,,,,kakvi nashi plavishi ili srnki/////od lichno iskustvo so afroamerikanki//////// e eeee shto ti e mladost
![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...i ako ti se pogodat gorniot i dolniot del....pishi dali ti bilo....slatko !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Уште малку и ќе ме убедиш.
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
znam......ti si po ...''bajdera" kombinacijata ,...ne?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
''Еурокрем'' комбинациите секогаш ми биле одбивни.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Јас не пребирам во смисла на боја на кожа, само да е со облини... ![]() Изменето од LiDivio - 29.Февруари.2012 во 17:40 |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Оште стое воа? И никуј не дискутире дали би ус црнец или црнкиња.
![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
a be,..slep da ni si ( i ti)?
![]() ...ne gledash li deka mojava e od "doma",
.. a ne ,nekoja nalickana od naslovna,..ili vnatreshna strana od...nekade...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
има многу по симпатични црнки од онаа од сликата погоре како например: ![]() Изменето од емил - 23.Октомври.2010 во 14:22 |
|
![]() |
|
![]() da ne skash lice ...a la whitney houston?
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |