|
На кои/колку македонски форуми учествуваш? |
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Автор | ||
malaka
Група Регистриран: 22.Декември.2012 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e novo a ni zamreno
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,neshto novo,,,,ili zamreno,,,
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
malaka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,a kade se naogja,,,makedonski sajt e ,,, |
||
|
||
malaka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vodenicarskiot |
||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,,a drugite site mozhni,,,
|
||
|
||
malaka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na ovoj
|
||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
,,,kazhi barem eden,,,ne se kojznae kolku,,, |
||
|
||
malaka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na site mozni
|
||
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
na ovoj i http://1001nok.forumotion.ca/forum.htm
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На Идиивиди,Кајгана, Клик, Сајленс... поготово овој последнов ми се свиѓа. Членовите се прави срцки... Идивиди... се навикнав некако на него иако не сум нешто долго време тука... Клик. Нов форум, и досаден исто така. А Кајгана не ми се свиѓа. Чисто срање.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
вистината е дека пишувам само на Идивиди-то , ама постоjанно ме обвинуват дека сум била издаица и пишувам и на бугарски форуми.
|
||
Jovan.74
Сениор Регистриран: 02.Декември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
па на еден... ИдиВиди се рабира
|
||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фамилијарно го одржавате а [/QUOTE]Ona go napravi pa jas pobarav da bidam moderator na fudbal i na seir. I me stavi moderator. Ima uste nekolku moderatori a vazna i mileg se administratori. Sestra mi me prasa dali sakam administrator ama koj ke se bavta vo admin panelot. Jas s i sakam moderator na fudbal oti sum po fudbalot a na seir oti sum golem seirdzija i majtapdzija [/QUOTE] Уф тешко на членовите, ги жалам, јадните тие... П.С. Моментално само на < marginheight="0" marginwidth="0" ="http://banners.mt.net.mk/.aspx?zid=183&ref=forum.idividi.com.mk" width="468" border="0" height="60" scrolling="no">
> |
||
Внеси реплика | страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |