|
Утрински програми |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
утринската програма на а1 е во живо, со гаранција од 100% |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ОК се!
|
||
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vezbaj i gledaj utrinska programa.
|
||
keti72
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3353 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во последно време утринските програми се се подобри, барем беа додека успевав да ги гледам, имаа куп интересни информации, убаво осмислени....
|
||
Keti72
|
||
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас имам убаво мислење за нив има многу корисни информации но штета е што се премногу рано за да бидат гледани како што заслужуваат |
||
Life is beautiful
|
||
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само во викенди гледам утринска програма и тоа многу ретко, зошто наутро обавезно вежбам
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne gledam...nikogash.
Dodeka gi zavrsham site obvrski, utrinski...doshlo-pladne a neznam dali ima pladnevni???Ne sum gledala Изменето од mamma - 18.Јануари.2008 во 11:13 |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja dodeka da stanam veke e pladne i zatoa nemam poima za nikakva utrinska programa...
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од кога е постов а ништо не се сменило |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ги гледам бидејки сум на работа тоа време.Евентуално некогаш ако имам екстра некоја минутка подsирнувам малку и о.к ми е тоа што ќе го видам.
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Dogi, ne si vekje majstor, Ti si vekje potpisnik na avtoski prava,,,,,,,,,,,,,,,,, |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ретко, многу ретко ја пропуштам утринската емисија на Силвија стојановска, „На гости кај Сивија„
Емисијата е интересна, од неа блика домашна атмосвера, има интересни гости со необични гости и необични и несекојдневни професии. Секогаш третира актуелни теми кои никогаш не се повторуваат. А богами, може човек многу да ги прошири своите знаења од муабетите што ги врзува со гостите, толку спомтано и наприсилено, па се чувствуваш како да си директен учесник во нив, а не ТВ гледач. |
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
MAJA-23
Нов член Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da stanam rano nautro i da sledam nekoja si utrinska programa??????????????MA NEMA SANSI
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На Мтв ми е али па затоа ја следам Журнал пред работа
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |