|
КАРАТЕ |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra rabota e karateto ... se celici duhot .... poinaku se razmisluva .... razmisluvas kako mozes.... a ne kako nemozes.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Alekta
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee karate e najjaka rabota
isfrlas negativna energija...se polnis so pozitivna....ucis nesto premnogu interesno....nemam zborovi da opisam stvarno e nesto prekrasno:) mnogu mi go smeni zivotot.....skoro pocnav ama sepak mnogu vlijae na mene:) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
_AntiChrist_
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член Регистриран: 16.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
веке 14години тренирам и на натпревари ми се десило модринки да ми напраат, еднашка ме имаат онесвестено, на тренинг скор никогаш не си имам пореметено некоја коска или зглоб. Тренирав фудбал 3 месеци секој тренинг се вракав со 10 пати поголеми модринки, секој 3 или 4 тренинг се вракав со шинат зглоб. Тренирав гимнастика после еден месец добив дисторзија на левата рака...
Карате РУЛЗ! (Вадорју)
|
|
Свињокол и Смртоствор!
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако морам да посочам 5 фактори кои највише влијаеле во мојот живот еден од нив во секој случај е каратето ...
за жал одговорно тврдам дека каратето денес во нашата држава е далеку од нивото кое го имаше и кое го заслужува ....
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene mi se dopagja karate sportot, samo mnogu e zamoruvacki
|
|
|
|
Jelena
Сениор Регистриран: 11.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, da karate, super izbor za trosenje na suvisna energija i definiranje na musklna masa. Imam trenirano kako mala na 6god. megutoa ne prodolziv. Vo metalurg A dali nekoj znae kade imsa treninzi-casovi po kik boks ili kun fu ????
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Работава никој да не го љути каратистава да не крши раце нозе..
Прекрасен спорт со голема почит гледам према него |
|
|
|
sweety13
Сениор Регистриран: 30.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VEZBAJTE LUGE KARATE
EXTRA E
PRAVIS SE ZA TVOETO TELO
UCIS SAMOODBRANA
ALI MAL DEFEKT
MOZE POSLE TRENING DA SI IDES SO SKRSENA RAKA NOGA ITN...ALI NEMA VEZE ZATOA IMAS DVE
NE STVARNO DOBRO E NEMA STO
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |