|
Мистериите ма Македонија |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
tanas
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македония е независима и суверенна държава с прогресивно нарстващо население с българско гражданство. Този форум помага активно за това, благодаря ти БООГИ |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Македонската гордост ја имаат само Македонците и они ја разбираат.Македонската гордост неможе да биде ниту Бугарска ниту Грчка ниту Српаска таа е МАКЕДОНСКА
|
|
alexanderbg
Нов член Регистриран: 11.Февруари.2007 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
От прочетеното не разбрах на какво гърците трябва да ги е яд,и кое е повод за вашата гордост?
Alexander had proven himself a brilliant general and decisive conqueror even before his father, Phillip II of Macedon, died. Then, between 336 and 323 B.C., the young leader embarked on a mission to conquer and unite the known world, becoming what some have called the first true global leader — bringing classic Greek (and Macedonian) culture as far north as the Danube, east to India, south to the Nile. |
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сега го видов сајтов . браво прекрасно особено битно за Грците http://adventures.yahoo.com/b/adventures/adventures7228;_ylt=A0LaRu8PHO9FAzcBUA7CW8sF;_ylu=X3oDMTBjZzJsamRkBHNlYwNibG9nLWVudA-- Изменето од SeXY - 07.Март.2007 во 21:16 |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сигурно некое татарче кое е претходно БАНИРАНО па сега спамира
|
|
KIRIL
Група Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj e ovaj radivoe? boze, boze, boze.....
|
|
Radivoe=Mk
Група Регистриран: 07.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Големи кампањи наследија после ова,гледам сега и царевите кули во Струмица ке се градат
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://travel.news.yahoo.com/b/rba_daily/rba_daily7316;_ylt=AqXeZ2pKZMPTo0bQWUQL.jbDW8sF;_ylu=X3oDMTBjamtzcG1mBHNlYwNoei1zdG9yeQ-- osumte cuda vo makedonija od istiot saj na yahoo e ali vredi da se vidi
Изменето од angelwings - 23.Јули.2006 во 10:58 |
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АЈ ДА СЕ НАДЕВАМЕ ОТИ КАКО ШО ТРГНАЛО СЕ НАДОЛУ И НАДОЛУ ОДИ РАБОТАТА. А ЗА СТРАНАТА СЕКОЈА ЧЕСТ НА БАТЕТО ШО СЕ ПОТРУДИ ДА ЈА ДОЛОВИ ВИСТИНАТА
|
|
и то...
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I DA NE ZABORAVIME POSLE JUDEA VO BIBLIJATA E NAJVEKE PISUVANA ZEMJA EDEN DEN SE KE DOJDE NA SVOE MESTO
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сепак Македонското име никогаш нема да замине.Како што кажал типов што ја направил авантурата низ Македонија Кога ке ја нема земјата е тогаш ке ја нема ни Македонија
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
така е
|
|
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivno se cuvstvuvav gordo. Pa zarem ima nekoja sto ne se cuvstvuval taka dodeka gi cital stranicite.
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |