![]() |
|
Многу рокери и металци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Автор | ||
Рокси ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Не се сите вистински рокери и металци... Сеа, јес да има и добри комерцијални песни (како што од секое правило има исклучоци) но тие се реткост... И не ги слушаат СИте Грин Деј.... познавам полно деца шо не ги поднесуваат... како на пример и мене не ми се баш по кеф |
||
Eternity is a mere moment.. just long enough for a joke!
|
||
![]() |
||
MilaKaulitzHighmore ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
|
A rokerite i metalcite ne slusaat komercijalno?
Mislam, za metalcite neznam ali za rokerite znam. Green day site (skoro) rokeri gi slusaat, pa ich ne se komercijalni.. ne be zaso |
||
![]() |
||
![]() |
||
Рокси ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 101 |
|
Муабетот беше за личности кои се прават јаки Металци и Рокери, а слушаат Токио Хотел and other comercial stuff! |
||
|
||
![]() |
||
MilaKaulitzHighmore ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 38 |
|
Zoso da se ubie? Ja gi slusam Tokio Hotel, pa ne vikam deka sum metalka ili rokerka ili neznam so! Slusam toa so sakam i epten e glupo da vregate toa so drugite nemaat isti vkus ko vas
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL
Тоџио Хотел ејјјјј нека се убие таа |
||
![]() |
||
|
Знаеш, класичен пример за ова е едно девојче на мсн шо го иам... почнавме нешо за музика да зборуваме... и ја прашувам кои групи ги сака..и таа ми вика: ги сакам Токио Хотел, Канибал Корпс, Металика, Нирвана, СОАД, ХИМ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
macaparket ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 293 |
|
Потполно се согласувам и со двајцата!!!!! ![]() ![]() |
||
UMRENI LJUGE UMRENI LJUGJE
NA UVO MI SE DERAT UMENI LJUGJE UMRENI LJUGE MNOGU GOMNA SERAT |
||
![]() |
||
rus mkd ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Max Arena Admin Регистриран: 13.Март.2007 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 232 |
|
апсолутно се согласувам!!! јас на пример слушам рок/метал музика скоро цел живот, а никогаш не сум бил затворен или ограничен кога станува збор и за поп и панк и електронска музика без разлика во каква форма е .... А мислам дека нема апсолутно никаква врска тоа кој како е облечен и дали облеката му соодветсвува со музиката што ја преферира. Умре времето на скинати фармерки испишани со фломастери и пенкала, мрсни долги коси и маици нирвана, металика и ајрон мејдн. Јас никогаш во животот не сум се облекол така и затоа не делувам на човек кој слуша таква музика. што фајде од денешните "металки" со црни шминки на очи и даркерска облека, кога дома слуша Бон Џови или Вајтснејк.. не е битно кој како е облечен. битно е да ја чувствуваш музиката, да биде блиска до тебе, да се соживееш со неа, да доживееш таканаречена музичка екстаза.. е тоа е правиот доживљај!!! |
||
Heaven wouldn't be so high i know, if the times gone by hadn't been so low, the best laid plans come apart at the seams, shatter all my dreams...
|
||
![]() |
||
Pentakostalec ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 583 |
|
Bljak
|
||
Одете мегу сите народи и создавајте од нив мој ученици крштевајки ги во името на Таткото, Синот и Светиот Дух
|
||
![]() |
||
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
|
Изменето од zabegan - 08.Септември.2008 во 00:44 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
![]() |
||
|
Шо имате толку многу против лажните рокери и металци? Нели кога ќе одат на свирка придонесуваат и тие за развој на македонската рок и метал сцена со тоа што плакаат влезница? Мислам, гледајте на позитивната страна... на сите не нервираат такви типчиња и типки кои во животот ги слушнале само ГНР и Металика, но извлечете корист барем од нив...
**** И да разграничиме некои работи: јас лично, обожавам рок и слушам по нешто метал.. но ретко се носам во црно... тоа не значи дека сум позерка... значи за да бидеш Вистински (рокер, металец) треба да ја разбираш музиката, а стилот не е пресуден... Изменето од Рокси - 07.Септември.2008 во 20:19 |
||
|
||
![]() |
||
Red`Black ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 845 |
|
KORN - zakon |
||
![]() |
||
Normal ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Normal - 19.Мај.2008 во 18:26 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
Postuem vakvi razmisluvanja.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |