|
Плоштадот - срцето на Скопје |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
marinka
Сениор Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e bas ni e ubavo!!!
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
silvija
Група Регистриран: 18.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на плоштадот да има некоја фонтана голема, интересно осветлена ноќе, би било супер
а може и споменик на Филип, или Александар треба
|
|
evina
Нов член Регистриран: 17.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eee,na slika e se ubavo,....duri i prepoln kontejner na trotoar,.....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas se soglasuvam so Julija deka plostadot stana edno od najubavite mesta na nasiot grad.
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стела, браво за сликава... Еве дека плоштадот е убав
|
|
|
|
stella
Нов член Регистриран: 27.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна констатација мила..
сепак кога ке се разеленат дрвата за едно 100 години мош некој и ке сака да седне.. |
|
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зар не мислите дека клупите се некако вишок? Па кој воопшто би сакал да седи на плоштад, колку и да е убав...
Плоштадите генерално служат за украс... |
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да се донесе цветниот пазар на плошдадот би било многу убаво и би бил поубав, секако фали фонтана, вака како што вели Белег е некако гол, преку ден е незамисливо да седнеш на клупите
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene plostadot mi e nekako mnogu siv, temen
treba nesto i tuka da se smeni |
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
Kaliana
Нов член Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добар предлог Јулија. Треба споменик на Александар Македонски на коњ Многу би било убаво кога би ја имало фонтаната што ја опиша Наталија, штета што не ја направиле.
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај сега да смениме малку и да ги баталиме кантите и ѓубрето...
А никој ништо не вели за спомениците... Во Загреб го имаат Бан Јелачиќ и во Белград имаат некој на коњ , само кај нас нема никаков, ни пешки ни на коњ |
|
|
|
Julija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да, така е, ама на плоштад има едни канти како кутии, релативно ниски и неупадливи, така што за тоа немам примедби...ама општо низ градов...
Јас обично се снаоѓам поинаку, а гледам дека се' почесто и други прават така, ако во близина нема канта, го ставам отпадокот в чанта или в џеб, па кога ќе дојде на видик канта ... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |