![]() |
|
Пријателска смс |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
SVOJA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Мај.2013 Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
znaes deka e taka,sum bev i ke bidam sekogas tuka za tebe,
![]() ![]() ![]() |
|
RODENA SREDE PURPURNI VODOPADI,DETE NA ZVEZDITE,GOSPODARKA NA ZELBITE,RATNIK,TRAGAC TAINSTVEN OSAMENIK.
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Тука сум ти јас, кога и да посакаш, во било кое време, тука сум секогаш. Тука сум ти јас за да не си сама, кога сите ќе си заминат, со тебе ќе останам!!!
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Јас па се залетав...
ми се виде темата како... пријателски секс... а чичко Фројд викаше... па потсвеста е јака ствар... |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
pa neprijatelska posle
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
valentina-pp ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
kako e onaa reklamana?internet i se e mozno!
|
|
![]() |
|
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
milo mi e ...te cekam
|
|
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Odma da si se nacrtala kaj mene.......
PS: vo 10 navecer ![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
ejjjjjjj uste si ziva,aj caosssssssss
|
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
дојди вечер сам сум ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Na tvoeto konto br.2009
uplateno e 365 dena sekja........ 52 nedeli ljubov ....... 12 meseci mudrost ......... 1 god sila i ubavina...... Prijatno trosenje i dobar provod..... ***tvojata drugarka bijonse1 ![]() Изменето од bijonse1 - 31.Јули.2009 во 10:45 |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ne im go pravi na drugite ona sto ne sakas da ti go pravat tebe
Изменето од *moon* - 23.Јули.2009 во 00:44 |
|
![]() |
|
eli_n ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 72 |
TOJ NE ZASLUZUVA NESTO SLICNO NA TEBE A NE LICNO TEBE!!!!!
se blizi denot koga jas i ti ke svatime deka toa so go imame doma sepak VREDI najmnogu,pozz i uzivaj vo zivotot TNX MIRKO MOJ ![]() |
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
pazi se od prijatelite od neprijatelite i sam se pazis
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
nema problem,.....nema da ostaneshn sama ,...dolgo!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |