![]() |
|
Одмор во Албанија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 24> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I mene ne me vleceshe....ama i nikoj ne me slushashe
![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не сум била никогаш на одмор во Албанија, а баш и не ме влече да одам. ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Noken zivot nema....Ksamil e selo so zemjen pat prasina poveke od se drugo nishto ne e organizirano ne se znae koe kade e i sto e.
|
|
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Marinkaaaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 4 |
ако прашуваш за во ксамил, како што ми имаат кажувано, нема ноќен живот, тоа му е единствена маана
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
A ноќниот живот како беше Мрзле , иаку читам дека сте биле со деца и веројатно сте немали приликата да лумпувате досабајле ?
|
|
![]() |
|
Бев јас лани на инсистирање на друштво
Плаќавме 50 евра.....ни ја оставија цела куќа на два спрата со двор на две нивоа,бевме 4 семејства со по едно дете Комоција невидена по три соби на спрат и плус една дневна со кујна огромна. Со толку деца и машнината за алишта секој ден ја рокавме,храна убава ефтина се убаво што пробав Ама не е тоа тоа....уште втор ден и сите сакавме Грција |
|
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Токму така!
Додуша мали и се децата ама сепак е ефтино. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Маж , жена и 2 деца за 23 евра си е благо кажано евтино . Скоро е без пари . |
|
![]() |
|
Marinkaaaa ![]() Нов член ![]() Регистриран: 15.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 4 |
мене ми е 'страв' малку, дека е сезона и дека нема да се најде, ама за ценкањето, без него не тргнувам од дома ![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Лесно се наоѓа на своја рака и далеку поефтино. Баш и така треба да се оди. Тој период ќе најдете мислам апартманче или студио за 20 евра, доста солидно сместување. И ценкајте се, ако рече 20 одма вие 15 и за 17 ќе ви пушти. Секогаш за четвртина намалете ја понудата првично.
![]() Изменето од evangeline - 15.Јули.2014 во 21:18 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
не ми треба голем луксуз од соба, доволна за двајца да е, а бидејќи по агенцииве цените им се скапи, имаме на ум на своја рака да отидеме, па дали се наоѓа лесно сместување и ефтинко секако, односно како се движат цените крај на јули, почеток на август
![]() во секој случај ти благодарам на одговорот ![]() |
|
![]() |
|
Една колешка се врати од Ксамил на 12-ти и се жалеше дека оваа година било барем за 30% поскапо од лани. Цените по ресторани биле нешто пониски од тие во Скопје, за сместување не знам точно што сакаш, овие биле сместени во апартман, маж, жена и две деца, 23 евра. Ама и минатата година биле сместени на исто место па не знам дали добиле попуст поради тоа, немам ни намера да прашам
![]() Патем, треба да се земе во предвид дека станува збор за почеток на јули. Изменето од evangeline - 15.Јули.2014 во 20:16 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Прашање до оние кои биле на одмор во Ксамил, како се движат цените за сместување и дали би можело нешто ефтино да се најде
![]() ![]() |
|
![]() |
|
EnciMenci ![]() Нов член ![]() Регистриран: 21.Април.2014 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Дали некој од форумов го знае бројот на Џовани (сопственикот на мотелот кај плажата Бела Виста- Ксамил,Албанија ) ?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 24> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |