|
Наркоманите во Македонија |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Среќен сум што сум лаик. |
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e.....legalni drogi ima kolku sakas..... inace ima samo edno da dodadam..... |
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mapolno se soglasuvam so tebe...marihuanata i heroinot sve dva posebni sveta..samo laik moze da gi stava u ist kos |
||
mandy
Група Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 89 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima mnogu raboti koi se toksicni, a se legalni. Nas panika ne faka od nelegalnite drogi, no nikako ne smeeme da gi stavame vo ist kos heroinot i na primer marihuanata. Jas sum za legalizacija na marihuanata i odanocuvanje i taka ke moze da se kontrolira. Istoto vazi i za prostitucijata.
|
||
First Rule, I Rule
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drogata e golem biznis na sekoja vlast da se razbereme..poznavam nekolku dileri na teski drogi..koi se nedopirlivi za nasata policija..no zatoa narkomanite redovno si go krkaat..i da ne se zalazuvame..site vie vo vasa blizina imate narkomani..problemot e vo toa sto ne znaete da gi prpoznaete...a koga ke skontate..najcesto e prekasno
|
||
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ili nikoj ne znae, ili pak gi ima poveke i ne sakaat da kodosat pozdrav do zenmaster |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе штрајкуваат......
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se raboti za licnost koja ne priznava deka go pravi toa. tocno kako sto velis ti, se poznava po ocite. no nikako nesaka da priznae. majka i mi kaza pred izvesno vreme i me zamoli da i pomognam nekako, no navistina neznam kako.
se obidov da razgovaram so nea, da priznae...nema sansi. neznam kako da ja fatam na delo? kade obicno ja krijat drogata? ima li nekoi drugi finti? celta mi e da ja nateram da priznae, posle mislam deka ke bide polesno |
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Po ocite naj mnogu se poznavaat , umorni oci ! Ako razgovaras so nego probaj da skokas temi za razgovor kolku i da e iskusen ke bide baven ili ke prestane da ti pravi muabet .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
connected
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бидејќи никогаш до сега сум немала работа со личност која конзумира дрога, ме интересира дали некој знае да препознае наркоман?
не од оние на тешки дроги, туку од оние кои мислат дека можат да се скријат? |
||
naum
Сениор Baniran Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemat problem so narkomanijata,se e to industrija
hahahahahah
ako ne bi bilo pusenjeto,pienjeto alkohol i drogiranjeto so bi ne delelo od zivotnite a ?
izvinite mislenjeto i rabotata?
ne mislam taka zs tie raboti se potvrdija ko mislovna imenka za ovoj narod
POVDRAV
P.S. Zivejte ko so sakate
bidete zdravi i zivi
i too fast to live too young to die
|
||
JoeyTribbiani
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 05.Септември.2006 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mladite vo Makedonija si nemat vrska sho znaci drogata.Taka si se laici, i veruvaat na sekoja dezinformacija.Treba edukacija,treba sovetuvanje kako bi ja izbegnale.Posebno za mladite od 12-18 godini,treba ekstra griza zato sho ova se godinite,kriticni za posegnuvanje po poroci.
Kako i da e,ne konzumirajte droga,nema nisto kul,interesno vo toa.Toj sho go ispushil the odd one,dzoint,neka si ostani so nego,i da ne prodolzuva ponataka po toj pat.
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
чудно е тоа каков ти е потписот, а каква тема форсираш. со оглед на тоа дека повеќето наркомани станале тоа што се откако дошле во допир со расипаниот запад. така не учеа во школо, нели?
плус како да се заштитат децава од дрогата не е прашање за размислување. прашањето е како да ја снема дрогата? од улиците, од школите, од земјава или од планетава. затоа што искушението е искушение ако има што да го предизвика. значи наместо да се тркаат израел и америка кој повеќе нафта ќе си прибере за црни денови, треба малку да се размислат и за белата чума. ако сакаат да им останат луѓе за да им се троши тоа нафтата. тоа треба да биде глобална битка на светско ниво, нешто слично како борбата против тероризмот, но многу многу посериозно. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Оваа тема е секако добра за разговор но е поставена на погрешно место.
Наркоманијата е проблем на кој мислам дека не му се дава големо значење ниту нешто се прави за нејзино сузбивање. За жал денес наркоманијата како да е нешто сосема нормално, во средно училиште 95 % од учениците пушат или пробале марихуана. Тоа што мислам дека е најлошо е што марихуаната се смета за безопасна, дури се бара и нејзино легализирање, а таа е сепак првиот чекор |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |