|
Кога ке дознаеш |
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Автор | |
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa ne mi se slucilo do sega pa zatoa dzabe e da kazuvam so bi napravil koga bi doznal
|
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stojat maz i zena pred kokosarnik i gledaat kako petelot im se kacuva na kokoskite i zenata mu veli na mazot :-Go gledas petelot sto pravi ?A mazot vnimatelno se zagleduva i odgovara : -A gledas kolku kokoski ima ?
Zaklucok: Samo preku kvantitet se doaga do kvalitet i samo nacinot na pcelickata koja leta od cvet na cvet e najispravniot.
|
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa koj e najgolemiot osvojuvac ne zenski srca na forumov neka ja kaze tajnata za osvojuvajne i problemot za mig e resen
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бравооооооооо туку обва сакав да го напишам!!! Многу е точно ова :умствени активности што не се поврзани со љубов и забава
Браво
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таа што ми влегла во срцето ако не сака ни да слушне за мене на клоци ќе ја истерам од таму.
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чаоооо!!!
|
|
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke zemam jaze i ke se obesam(Don't do this at home!!!!!)
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MNOGU LESNO MOZAT RABOTITE DA SE ZAVRTAT;;; |
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како го кажувате тоа сите.... Ко да е многу лесно
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga ke doznaam, ke se razocaram, i ke se rastazam, ama ke zastanam ko karpa ko i uvek i ke produzam dalje.
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MASKATA SOKRIVA SE ONA STO NESAKAS DA BIDE VIDENO Изменето од ivin - 06.Февруари.2007 во 23:35 |
|
Bugi lav
Сениор Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
STAVAS MASKA?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SLIKATA ZBORUVA ONOLKU KOLKU STO TREBA I MOZE Изменето од ivin - 06.Февруари.2007 во 23:21 |
|
Внеси реплика | страница <1234 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |