![]() |
|
Леб и Сол |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
Slash ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Концертот беше ЛУДНИЦА типците се вратија 5 пати на бис ЛУДНИЦА!!!!!
![]() |
|
LONG LIVE ROCK
|
|
![]() |
|
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
![]() |
|
Audiofil ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Kako si pominavte na koncertot?.Jas si pominav fenomenalno.Kako audiofil
mozam so sigurnost da kazam deka kvalitetot na zvukot od celokupnata
oprema potpolno gi zadovoli svetskite a i moite standardi.Od nekoi informacii slusnav deka samo opremata na Garo cinela nekade okolu 120000 evra.Za izvedbata
na nasite 4 virtuozi mozam da kazam deka bese sovrsena kako vo solo izvedbite taka i vo ostanatiot del od koncertot.Sto drugo da kazam osven da ni se zivi i zdravi ovie nasi velikani i uste mnogu koncerti da imaat.
|
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
Eh sto ne ziveam vo Sk..nisto ne bi propustila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rebel kid ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
ne se ide.ne mi se svigaat i toa:D
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
http://www.muzika.hr/media/leb_i_sol_-_raspukala_sarplanina.avi
Ако некој сака да си го симне спотот, само не знам зошто го нема и кај нас, мислам на нашите страни, т.е. македонски. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
сакам да одам, т.е. да идам, многу сакам, ептен.
плус, бев на нивниот последен во Саем, 14.02.1992, кога околу мене почнаа да летаат градници и слични работи, нешто што не сум видел ни во Будимпешта, на Beastie Boys. Неверојатна атмосфера. Се надевам дека и сега ќе биде така! ама најверојатно без мене ... |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
normalno!
![]() ne se propustaat leb i sol
|
|
kuliraj
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
jas nemat da sum tuka
![]() ![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
ej...obavezno! |
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
![]() |
|
ivana ![]() Сениор ![]() ![]() Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
i te kako
![]() vekje si imam karta, dodushe za megju obicnite smrtnici ne za u loza...ama tuka kjeima povekje skokanje i peenje ![]() |
|
Motivation is game in my hands
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Kje ideme li na koncert....????
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Moja omilena isto taka!!!!!!!!
|
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
ЕДНА од моите омилени песни
Leb i Sol Cuvam noc od budnih Sa desne strane nocas nema te a znas da je krevet veci bez tebe postelja cuva tvoje mirise i stvari po sobi smeju mi se Ref. Kao na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludni pravi se reci uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam Sa desne strane nocas nema te a znas da je krevet veci bez tebe Ref. I sta posle svega, isto pitanje o da li me opet ceka skitnje Kao na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludni pravi se reci uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |