![]() |
|
Комшии |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a?!,....a,be ,...da ne si ti od mojata zgrada?
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
nikita ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1610 |
moite komsii se se starci od 70 i kusur godini taka sto ne im se zamaram mnogu mnogu
![]() |
|
She sells seashells by the seashore...
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Losi komsii iam..nikava komunikacija neam so niv,a bi sakala da e poinaku..inace site se stari,nema nikoj na moja vozrast..pa nekako ne ni ide bas moabetot..cudni se nekako..
|
|
![]() |
|
Didi ![]() Сениор ![]() ![]() Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
e kakvi komsii imam se znaat za site i da ne sum doma znam koj me baral oni se me informiraat....a naj tragicno e starite se stari nema sto da rabotat pa ogovaraat , ama mladite se beter (polosi se)kako rasipan telefon
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
i mene mi smetase koga gi slusav mladite kako se zabavuvaat posle koga pocnaa avioni da letaat i bombi da se slusaat se molev da se vratat tie zlatni zvuci na mladite togas svativ kako sum mozel da sum ljut ako nekoj dobro se oseka pa toa poglasno se slusa. sega za sreka pak vikaat urlat peat se smeat, ama mene poveke ne mi smeta. |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Добро кажа Бора Чорба. Кажа едно искуство. Како рече Бора така и би. И ја сум присталица на тоа. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
jas Makedonija ja razbiram kako pole, ustvari kako selo, vo koe site luge se komsii, i site znaat po nesto eden za drug, za da posle koga ke otidat na gosti, imaat nesto za ogovaranje
![]() ![]() ![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
UK25 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2006 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 102 |
Ja u posledno vreme pocnav da rematam - i ne se zalam... remetenje na mesto so komsijata
![]() |
|
![]() |
|
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
kaj mene u malo i da sakas i da nejces se doznavas, a baska i imam komsiki na koi sto tajna razuznavacka sluzba ne im e ramna taka da za kogo i da me prasate od moeto maalo, znam .......
|
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
Ja ne se svrtuvam doma,mene majkami me informira koj sto napravil
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
PA SIGURNO I NEMA HE HE HE HE HE
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
I TIE OD NIVNATA ZGRADA NE ZNAAT NIKOGO ALI OD TVOJATA SE ZNAAT PA SEA TI VIDI SO PRAIS.
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Ovie od mojava zgrada ne gi znam ama od sprotivnata,nema so ne znam
![]() ![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |