IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Накит
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Накит

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака Обратен редослед
dzivdzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 669
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dzivdzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2006 во 22:43
последно што купив се светло плави обетки во форма на солзичка, ги купив од Турција... Ретко можам да најдам нешто што ми се свиѓа и обавезно купувам нешто што е поретко, нешто што го немаат сите....
Who needs a heart, when a heart can be broken?

Love the heart that hurts you, but never hurt the heart that loves you...
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Ноември.2006 во 09:48

nemam mnogu bizuterija inace planirm da si se iznakupvam

It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
plavu$a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2006
Поени: 4016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај plavu$a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2006 во 23:25
jas najmnogu si se gordeam so moite ubetki od swarovski, i moeto lance od swarovski. a, da... i so moite dve zlatni prstencinja i eden prsten so 3 mnooooogu mali dijamantcinja
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Ноември.2006 во 21:06
Originally posted by NAPOLEON NAPOLEON напиша:

Originally posted by sexyemma sexyemma напиша:

Jas imam mnogu nakit od belo zlato i od cisto zlato. Ne praktikuvam nakit od slonova koska bidejki slonovite se zagrozeni zivotni.
Inaku nemam prsteni bidejki gi mrazam. Gi obozavam moite obetki i lancina od belo zlato.
 Najmnogu se gordeam so mojot sat so 3 dijamanti koj go naracav od new york i za nego plativ "debela" suma na pari.
SE FALIS ILI SE ZALIS

se falam i se zalam
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2006 во 21:51

Уште од древните цивилизации преку различни временски епохи и специфичните култури, па се до денес,култот на накитот никогаш не престанал да биде помалку интересен за секој од нас.

Покрај допирот со телото, носењето накит за мене претставува спој на моќните метали и кристали со внатрешниот спој, па дури и за мене како и за повеќето жени, желбата да се покажеме и покажам пред другите.Без разлика дали се работи за скапоцен накит (јас не го обожавам иако го носам само семејниот прстен )или за накит што плени со својата совршена изработка,дури и кога се работи за имитација или бижутерија,жените го сакаат еднакво го сакам и јас.

При изборот на накит трошам поголемо време зошто тој сепак ќе говори за мене за мојата внатрешност и надворешност,со него сакам да сум своја а воедно да го запазам и современиот тренд на кој припаѓам.

[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 08:34
За жал не можем да шподнесам бужутерија..т.е мојата кожа не ми трпи веднаш ми се јавува алергија..Така да приморана сум за злато кое не ми е омилено  воопшто, го носам ако сум приморана, како обетки од мама, ланче од татко ми итн.. Си го обожавам среброто,  а најмногу филигранот..А ако евентуално треба да носам нешто ептен тогаш како Весни малку лак прозирен за да издржам вечерта..Tongue
Кон врв
vesni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2006
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vesni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Октомври.2006 во 00:15
Originally posted by buceslatko buceslatko напиша:

sirota ti...........WinkWink
Ама знам една финта...си ги мачкам обетките со проѕирен лак и неам гајлеWink
Кон врв
napoleon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Октомври.2006
Поени: 169
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај napoleon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 20:12
Originally posted by sexyemma sexyemma напиша:

Jas imam mnogu nakit od belo zlato i od cisto zlato. Ne praktikuvam nakit od slonova koska bidejki slonovite se zagrozeni zivotni.
Inaku nemam prsteni bidejki gi mrazam. Gi obozavam moite obetki i lancina od belo zlato.
 Najmnogu se gordeam so mojot sat so 3 dijamanti koj go naracav od amerika i za nego plativ "debela" suma na pari.
SE FALIS ILI SE ZALIS
NEMA POTPIS
Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 18:57
sirota ti...........WinkWink
Read an cry!!!!!
Кон врв
vesni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Август.2006
Поени: 90
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vesni Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Октомври.2006 во 01:53

Сакам накит, имам алергија од бижутерија и практикувам да носам злато.

Кон врв
buceslatko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јули.2006
Поени: 602
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај buceslatko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2006 во 21:28
jas sum zabegana po nakit....
ednas mi se ostvari zelbata, i rabotev u prodavnnica za nakit edno 2 meseca...WinkWinkWink
abe kefovi, kefoviLOLLOLLOL
Read an cry!!!!!
Кон врв
Fergie Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Септември.2006
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Fergie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2006 во 12:13
imam mnogu nakit, a redovno nosam obetki, alki i lance
http://images.google.com/images?q=tbn:qajDy69_pHdiaM:http://network.news.com.au/image/0,10114,5026789,00.jpg
Кон врв
Betty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2006
Поени: 613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Betty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Октомври.2006 во 00:00
obavezno sekogas nosam nakit .......
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 19:52
 Najmnogu se gordeam so mojot sat so 3 dijamanti koj go naracav od amerika i za nego plativ "debela" suma na pari.

Изменето од sexyemma - 20.Јуни.2006 во 20:03
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,953 секунди.