IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Секс и менструација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Секс и менструација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 19>
Прашање: Дали практикувате секс за време на менструација?
Одговор Гласови Статистика
30 [20,00%]
120 [80,00%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
lane62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2009
Статус: Офлајн
Поени: 7583
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lane62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 22:30
bljak
Daj više odmora jeziku nego rukama!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 22:03
ja ne davam za stomak da me fati a ne pa podole. togas sum najosetliva i edvaj moze da me gusne a ne pa da pomisli na neso drugo.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 13:17
ne be brat

zaebi taa rabota

ako nemozes da izdrzis nekolku dena ima pomosni spravi

Desanka ili Levanka

a ne bi rekol deka za vreme na dobieno ona ti bara

okk kako sakas ama odmori 5dena

Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 12:45
Секс за време на циклус: да или не?

Дали е во ред да имате сексуален однос во периодот додека трае менструалниот циклус? Некои велат да некои велат не, но вистината е дека во суштина се се сведува на сопствен избор.

Сексуалниот однос за време на менструација влијае позитивно врз женското тело бидејќи сексуалната активност ја намалува болката и ги ублажува грчевите кои што се карактеристични за овој период. Поради влажноста на вагината жената го доживува оргазмот далеку полесно од вообичаено.

Сепак естетскиот и нехигиенскиот аспект на проблемот предизвикуваат одбивност од идејата за секс. Остатоците од урина, крвта и спермата не се проблематични, но можат да создадат совршена средина за размножување на бактерии. Освен тоа ако практикувате небезбеден секс со личност која што штотуку сте ја запознале, можете да добиете ХИВ или друга сексуално пренослива болест.

Доколку сепак се решите да имате секс, мажот нека биде над жената за да се избегне поголемо истекување на крв. За подобар естетски ефект можете да распостелите црн или црвен пешкир кој ќе ви создаде илузија дека имате вообичаен секс.

Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 11:33
менструација и пушење ???
Кон врв
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 10:26
Nikako bre
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 09:27
BLJAK ...
Кон врв
laki_bu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Лидер

Регистриран: 30.Ноември.2008
Локација: Germanija
Поени: 32100
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki_bu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 00:22
poloso od toa nema
a i ne e mnogu higienski
Кон врв
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 00:21
Paaaa , togas najuzburkani se hormonite na zenata ........
i moze svesto da se sluci......ama ne e ni zdravo......... ni higienski.....pa zatoa togas malku pauza ne e na odmet
Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 00:15
боленодвратно
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2009 во 00:01
не...
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2009 во 20:03
боленnema sansi....mi se gadi od samata pomisla....
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2009 во 19:45
nikogas i nikakov
Кон врв
zverka_ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Декември.2008
Поени: 6604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zverka_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2009 во 16:44
abre lugje zenite se poosetlivi vo toj period

iako ne sum za taa opcija
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 19>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.