|
Личност од медиумите |
Внеси реплика | страница <1234 22> |
Автор | |
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Robert Popovski od kanal 5, Igor Dzambazov i Trendo spored mene se super
|
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Игор Џамбазов е единствен водител во Македонија кој е феноменален
и Тони Михајловски не е лош |
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zasluzuva Igor Dzambazov,a ne zasluzuva Dragan Vucuc da se pojavuva po mediumi..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
jenny
Сениор Регистриран: 23.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 144 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dragan Vucic mi e za nikade ama epten ne go biva
A Igor Dzambazov i Toni Mihajlovski se super. |
|
Ljubovta e centar na Univerzumot
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Snezjana Lupeska,
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
zaljubena izgubena
Група Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se molev na boga da se mane boki13 od TV,ete me chul.sega sakam da me chue i tanja od bumbar da fati magla od TV.nema koja majka da ja bara,vistina
|
|
misseli4ka
Нов член Регистриран: 28.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трендо и Тони Михајловски се според мене најдобри...Како и Игор Џамбазов
|
|
You wanna catch me..? Well kill yor self! We'll meet in hell... I'm going there anyway...
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Александар Блажевски.....со....Добра Шанса.......
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Искрено не ги следам многу нити ги знам како се викаат. Но од тоа што го гледам единствено Трендо мислам дека внесува свежина и колку тлку професионално си ја завршува работата.
|
|
|
|
tacna
Сениор Регистриран: 18.Јануари.2007 Локација: Bermuda Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АМДИ БАЈРАМ
|
|
Emi4kaaa
Нов член Регистриран: 16.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa znae se koi su najzakon voditeli u Makedoniju
pa toj su si TONI MIHAJLOVSKI i normalno SASKO KOCEV ( on e jos pocetnik ama ke bide ) ne za drugo komsie su mi ....heheheh BRAVISSIMO ZA KUMANOVOOOOOO ama nemozu da ne ga kazu i Marka ako ne e kumanovac ( izvinete za nasiot literaturen kumanovski ako ne razbirate nesto:) ama nemozam koga stanuva zbor za niv 2, srcinja se ...pozzz ne mi se lutete:):) ) |
|
juve
Нов член Регистриран: 01.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Licnost sto si ja vrsi rabotata spored mene e sportskiot komentator od televizija Telma- Branko Ilievski, a licnost sto ne si ja vrsi rabotata e Biljana Sekulovska od A1TV.
|
|
jorgo86
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
заслужуваат да бидат на TV според мене:
Тони Михајловски и К-15 јунаците а најодвратни ми се 1.БОКИ 13-КА 2.ЛАТАС 3.ЛИЛА ФИЛИПОВСКА |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... mene mnogu mi se bendisuva nejzinata frizura...
|
|
Внеси реплика | страница <1234 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |