|
Омилени бендови |
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Yes , Флојдците , Dream Theater наравно ...
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А, и Морфин, благодарение на Џо, почнав нешто поинтезивно да ги слушам.
Исто ги сакам и: - Metallica - AC/DC - System of a Down - Nightwish - Epica - Pink Floyd (мајка ми ме запозна со нив бтв.) - Dream Theater - Children of bodom - Sex Pistols - The Exploited - Yes Ууф... и уште милион други... Ај за џез, панк други пут ако има. П.С: Оваа Ејми Вајнхаус ми е океј, исто и овие Ноисетс (така нешто им беше името)... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CRASS
- Poison in a Pretty Pill http://www.youtube.com/watch?v=AGPZY3GhtWA - Gotcha http://www.youtube.com/watch?v=lmTFLETAyeo - Do they owe us a living? http://www.youtube.com/watch?v=sqJhY9-qziU Изменето од LiDivio - 01.Јули.2010 во 11:07 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mudhoney, Alice in Chains, Pearl Jam, Nirvana... не ми текнуе поише...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dead Kennedys
The Exploited Nirvana AC/DC Pink Floyd The Doors The Beatles Metallica Iron Maiden Oasis |
|
Phantomlord
Сениор ThrasheR Регистриран: 11.Септември.2008 Локација: Битола Статус: Офлајн Поени: 434 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Последнава година се заразив со трешој. Омилени бендој ми се : Kreator, Sodom, Destruction, Metallica, Violator, Tankard, Nuclear Assault, Suicidal TEndencies, D.R.I, Vio - lence, Morbid Saint, Megadeth, Slayer, Lazarus A.D, Gamma Bomb, Sanatorium, Sepultura, Nadimac, Pollution, Skullcrush и тн.
|
|
\m/>.<\m/ Thrash' till death \m/>.<\m/
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Просто изненадувачки By the way i ja gi slusam ovie...pod 7 i 8 Изменето од Lithium - 24.Јуни.2009 во 21:40 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Предраг
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dream Theater
Blind Guardian Symphony X Eluvietie(Можна грешка во името:S) Анастазија Metallica The Doors Изменето од Предраг - 24.Јуни.2009 во 21:11 |
|
maki_seker4e
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
green day,linkin park,G 'N R ,AC DC,nirvana,kiss,him,pantera,whitesnake
|
|
I love saying yes...and doing the opposite. a friend is alweys there when you need them.NOT ME!
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
led zeppelin,pink floyd,dream theater,deep purple,anathema, muse, tool, mizar, arhangel, iron maiden,ac/dc,system of a down u posledno vreme van gogh,neverne bebe,smak...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
karlo_mkd
Нов член Регистриран: 30.Март.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. AC DC
2. G 'N R 3. ROLLING STONES 4. NIRVANA 5. METALLICA 6. IRON MAIDEN 7. WHITESNAKE 8. DEEP PURPLE 9. LED ZEPELIN 10. BON JOVI |
|
FORZA JUVE !!!
BIANCONERO FOR LIFE !!! |
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehehe epa pojaki mi se Red Hot od Whitesnake A Rainbow sigurno 3 ili 4 mesto mi se |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. rokeri S ' moravu
2 . nervozni postar
3 . brakja bez gakja
4 . zabranjeno pusenje ( kobajagi )
5 . ELo
6 . Lepa brena & slatki greh
7 . savage garden
8 . aerosmith
9 . village people
10 . O pzotiv
|
|
Внеси реплика | страница <1234 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |