|
Би јаделе ли испечатена храна? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е ај сега, балканци. Визуелно ми е одбивна ваква храна. Не можам да ставам такво нешто во уста. Не би ја јадела, па ни сред Лондон да сум родена. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој хот дог воопшто не е принтан. Тоа е скоро обичен хот дог а за добивање на црната боја е искористено мастило од лигњи (кое се наоѓа во слободна продажба) , кое пак се користи и за ред други работи. Почнувајќи од тестенини до сладоледи и сл.
Апсолутно неромантична ми е хранава, али хеј, ние сме балканци.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бљак. Одвратно ми е и да го гледам, не па да го јадам ова |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве некој јапонски хот дог верувам дека спаѓа во овој тип на храна
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно време си го мислев ова. Ете стигна и тој ден. |
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тоа второто
Еве јас да ти кажам, за да покажам дека сум домаќинка секогаш во фрижидер имам едно вакво, по едно вакво и обавезно едно вакво. Првите и последните ги јаде "посилниот" пол, во неможност (незнаење) да зготви нешто различно од скара. Не е многу здраво, ама ние не сме од оние што сакаат здрава исхрана. И што беше темава, изгледа за принтерот зборевме
|
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
xereras
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 151 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo na lapaje da se mislelo c c c c
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не си во ПМС или само си алергична на филозофии? Што да е, ќофте - ќофте, само да ми олесни кога имам гости. Мислам, непланирани гости околу кои баш не ми се труди да си ги покажувам домаќинските квалитети. |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ух, до 6 ипол. И тебе не ти е лесно. Кај нас ем луѓето немаат пари, ем се работи најмалку до 10 па и 24/7
Е имаш право за фолирањето, ама како ова чудо би направило шницла, а шницлата не е шницла ако е течна. Ама може некое друго чудо да излезе, пример, откачено ќофте. Ај да не филозофирам, од сабајле сум некако чудно расположена
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кај мене после 6 ипол работат само бензинските. А што ќе е од бензинска, поарно дома ќе им испечатам некоја шницличка, ем ќе се фолирам дека јас сум ги зготвила. |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тебе гости ти идат по полноќ?
На бензинска ќе купам. Ене има една пицерија работи 24/7, малку ми е офроуд (што би рекол дабе) ама да готвам толку касно, no way
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ако немаш ништо отворено, од кај ќе купиш? |
|
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека го чекаш да се направи, ќе одиш и ќе купиш
|
|
|
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова може да ми се најде за гости, евентуално. |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |