|
Фиксов закон за машкото размислување |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,i PS,,,,z,sh ja kriesh glavata ,,, ,,,praish facepalm de,,,,,,, |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,,,Anastea,,mmmmm,,,,, ,,,, ,,,navistina neznam na shto ti teknalo,,,ama ,,,da se setish na platon posle onakvi i takvi i nikakvi i bilokakvi pishanki,,,,za se/x/ho/tahiii molam/,,,,,,,,,,,e navistina e rabotava za na treva,,, ,,,i kaj go iskopa/po vtor pat/,,,platon,,,za vaa rabota,,,,a jas mislev samo da ti filozofiral ,,,,i deka ne se zanimaval so vakvi rabokje,,, //,,,,,, |
|||
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
||
Пајсер Ми текна на поделбата на Платон на човечкото тело на три дела: глава (разум, знаење); торзо (волја) и абдомен (желба, задоволство). Најхармонично е кога трите дела функционираат заедно. Хармонијата се губи кога еден од деловите ќе добие превласт да одлучува (на пример абдоменалните делови). Е тогаш стапува на сила Фиксовиот закон, а разумот оди на пасење зелена трева... Ама ај да нека си остане темава лежерна, да не тупам со филозофии на пдф секс... Изменето од Анастеа - 03.Февруари.2014 во 10:27 |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ok e. |
|||
lady moon
Група Регистриран: 29.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dolanata glava ja pottiknuva gornata da gi izvajt baterite i da se stavit na OFF
|
|||
♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ♥♥People that don't know me think I'm quiet. People who do know me, well, they wish I was:)))
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄ |
|||
bellas
Група Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaci dolnata glava ja potiknuva gornata da bide ozbilna I po malku da si tera se na zezanje
|
|||
pajser
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,,izvini ama spored zboro ite ,,,,ti definitivno si kastrirana,,,,,, ,,,,nie tuka diskutirame za najvazhnata rabota na svetot,,,a fudbalot e sporednata,,,, ,,,ja sam iznenagen i uvregen vo ime na celata m,shka populacija forumska,,,, ,,,ama. jbg a sho ako i sme ozbilni,,,,ke pra ish ,,,irik irah,,, ,,,,:( ,,,,;) |
|||
|
|||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А ти мислиш дека све ова што е изјавено на форум е точно? Што ако се зезаме повеќето,било машки било женски? |
|||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|||
bellas
Група Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 77 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
strasno e koga sami za sebe si pisuvate vakvi bezveza zaklucoci.... Изменето од bellas - 01.Февруари.2014 во 19:07 |
|||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
... |
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da da |
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Подобро, нормално...
ама... проблемот е што... ретко кога... мислат истовремено... |
|||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Две глави подобро мислат од една ..... или па не?!?
|
|||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јбг... проклетие е... да си машко... и да мислиш само... со една глава... |
|||
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |