|
Многудетно семејство - Со песни до деца! |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи вака: Тоа се однесува за дечиња претпоставувам.... НЕ БИ ТРЕБАЛО некој таков КО ТЕБЕ да се насекира за ова освен ако не слушаш детски песнички па директно си поврзан со тематиката.
Внимавај, не сум некој страстен љубител на влатата, но квалитетно е ако навистина излезе добра песничка детка (па макар хорче или слично) во која ќе се опише љубов помеѓу 4-5 братчиња сестричиња... Не дека ќе придонесе, само ќе ја помести границава кај нородов... Сега децава се срамат ако живеат во семејство кај што се еден чопор деца... А ти, НЕ МУ СЕ СЕКИРАЈ АКО НАПИШАТ, НЕ ТЕ ТЕРАМЕ ДА ЈА ПЕЕШ НА СОБИР! Хехехе |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas pa rekov pesnicki ke si pustame da slusame
|
|
vivi
|
|
Vardan
Група Регистриран: 06.Септември.2013 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најновиот бисер од владата - Ке се издвојува по 3000 евра за секој оној кој ќе напише(а веројатно и отпее)песна во која се пее за семејствата со повеќе деца и на тој начин ќе ги стимулраат Македонските семејства да се прошируваат!
Молам за вашите мислења Мене ништо не ми е јасно,затоа прашувам дали мене некој ме зеза,или ова е сериозен проект кој колку што се сеќавам на долгорочен план ке чини околу 2.000.000 евра Кој ли е тој смислов што на овој начин му текнало да се бори на страната на наталитетот vs моталитетот Изменето од Vardan - 20.Септември.2013 во 18:36 |
|
Ako sakate da go doznaenjeto znacenjeto na eden covek-samo dajte mu pole na dejstvuvanje
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |