![]() |
|
Фобија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 17> |
Автор | |
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...ОД ЛОШИ ДЕВОЈКИ...!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Vcera imav stresna situacija!Nekoj me sledi postojano i koga navecer si odam sama nekoj mi svirka>
pocnav da imam fobija od toa
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
ne se plashish od,..babarogi?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
nemam fobii od nisho
|
|
![]() |
|
krin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 148 |
OD LICA I LUGE KOTI
|
|
![]() |
|
WOFY ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Jas imam fobija od kontakti so luge - socioloska fobija (sramezlivost), ovaa e navistina edna od najlosite fobii sto postoi zatoa sto moze da pretstavuva kocnica vo zivotot na sekoj plan. Kaj mene konkretno se manifestira so zabrzan puls, potenje , blaga vrtoglavica, duri na momenti i go gubam sluhot i se osekam kako da sum na rab na nesvestica.
Greska golema mi e sto premnogu analiziram se, bukvalno se i me faka panika da ne ispadnam smesna pred sogovornikot pa po nekoja logika mozebi i od tamu doaga celava rabota. A i mnogu vazna rabota e samodoverbata koja sto ocigledno kaj mene nedostasuva. Nekoj da ne ima nesto vakvo slicno pa da podelime iskustva ili da si pomogneme ako mozeme megusebno?
|
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
nikogas se nemam sooceno so zmija, no mislam deka nema da mozam da reagiram racionalno.
|
|
people are strange
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Немам, |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
imam fobija od kuchinja, od machki, od se sho e zivo i sho moze da me nalazi, dopre, dushne....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
da, za sreka ne sum vo niedna partija pa ne moram da se guzvam na mitinzi!
ustvari sega mi tekna deka i od politicari imam fobija ama oni sega ne se bitni!!! |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
e ti stvarno si patela od,...metezfobija,..
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
koga e guzva kaj ne znam ni so koj sum, ni kogo sum videla, tuku pocnuvam da se gusam, uzas!
|
|
people are strange
|
|
![]() |
|
ja nemam,...ama gi mrazam,...i izbegavam,...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
lmam fobija od guzvi
|
|
people are strange
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |