|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1234 55> |
Автор | |
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да да,види кој тип на графичка имаш и упдејтувај ја.
Односно пробај,кај мене така се реши. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не те разбрирам...графичката проблем ти беше?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас вакви проблеми имав на 8.1
NVidia ја упдејтував и се среди. |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи од како го форматирав компјутеров пред 4 месеци ми се јави следниов проблем.
Кога вклучам торент, се случува многу споро аплодирање на страници на интернет. За да се врати нормалната брзина на аплодирање, потребно е да го исклучам торентот, а понекогаш и интернетото и повторно да го вклучам за да работи како што треба. Оперативен ми е Windows XP, sp 3 Чаре??
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ти пратам на ЛП еден линк од торент во кој само кракот го имаш.
Претпоставувам дека е ОК според коментарите. |
|
kuzmanov
Нов член Регистриран: 18.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 30 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Имам проблем околу фотошоп го загубив цедето со кракот и сега неможам да најдам никаде, ми треба за постара верзија цс4. За цс5 и 6 имам регистрации се си работат одлично ама овој за сц4 неможам да најдам никаде. Помош...
|
|
dani76
Нов член Регистриран: 03.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve molam nekoj da mi kaze kako da gi izbrisam najavite na skype ili pak kako da go izbrisam skype od bios?Pozdrav
|
|
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи кој го користиш...Јас го имам "DVD Photo Slideshow Professional", два три пати го имам користено и оној на windows.И на двата менијата се многу лесни за да човек може да се снајде.Повеќе читај ги опциите и тие ќе те водат доколку знаеш како што сакаш.Одеше одбирање на сликите,начинот на преминување од една кон друга,вметнување на аудиото,синхронизирање на двете и режење.Иако и со двата полесно ми оди прво да го задржам во компјутер фајлот,па режење со Nero-то.
|
|
Alex1970
Нов член Регистриран: 21.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
може ли да ми кажете како најлесно да направам клип во Movie Maker кој ќе содржи иссечоци од видеа,слики и музика?? фала
|
|
Damjani
Нов член Регистриран: 21.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se imav zbuneto nemozev da najdam od koj mi treba tocno dali intel ili drug i posle mi tekna za system info for windows pa se snajdov :) fala sepak. pozz
|
|
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.laptop-software.com/acer-software/acer-aspire-57505750g-windows-7-drivers/ Повели |
|
Damjani
Нов член Регистриран: 21.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred nekolku dena zedov ACER Aspire 5750 i pri instalacija na driveri (za Windows 7) mi se javi problem. Nemozam da najdam driver za Network Controller. Ako nekoj e korisnik na vakov model na ACER ili ima iskustvo so vakov problem neka ostavi link od driverot posto nikako ne odi :/ :)
|
|
nigo
Нов член Регистриран: 18.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дечки ај помош инсталирав beyond keylogger и сега неможам да го избришам ми бара пасворд, а јас не ставив ко ја инсталирав па сакам да ја избришам ама ја нема во task manager и неможам да ја исклучам за да можам да ја бришам пробав и преку Run - msconfig но и таму ја нема што да правам???
|
|
buterflym
Нов член Регистриран: 23.Декември.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da si kupam nov lap top, ama ne znam koj e podobar (vo pogled na konfiguracijata).
Gi razgleduvav ovie dva....? http://kupilaptop.com/index.php?option=com_content&view=article&id=378:hp-pavilion-dm4-1063cl-aluminium-edition-bto&catid=60:pregled-na-laptopi&Itemid=93 http://kupilaptop.com/index.php?option=com_content&view=article&id=377:dell-vostro-v3500-i5-450m-2010-edition&catid=60:pregled-na-laptopi&Itemid=93 |
|
мислите се ослободени од данок ;)
|
|
Внеси реплика | страница <1234 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |