![]() |
|
Г Е Ј ЉУБОВ |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Зошто? Мојата љубов е поневредна?
![]() |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
|
![]() ![]() |
||
jas sum jas....
|
||
![]() |
||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|
Тоа беше љубов помеѓу две геј особи. Нема љубовта да ја наречам геј само затоа што ние две особи бевме и си останавје геј. Бевме срамежливи и тоа дооооста, ама имаше повеќе од искри меѓу нас две. Беше сведено на пријателство, ама нешто сосема поинакво се жареше меѓу нас.... само што немавме храброст да бидеме поотворени... иако она беше доста поотворена, ама јас затоа што не верував дека некој може да ме сака со подруги очи ги читав знаците
![]() Не, сигурно не ми помогна во тоа да си ја откријам женственоста, јас да си бидам искрена и не сум особено нешто многу женствена да падне човек во несвест ![]() ![]() И нека не биде ова наречено љубов, нека го нарече кој како сака... но тогаш за нејзе имав навистина силни чувства, а и ден денес знае ете вака да ми исплива во сеќавање од ич никаде и да ми ги разлета пеперуткиве во стомачево. Таа девојка заслужува да најде некоја што ќе ја направи среќна... и да ја научи да се сака себеси ![]() |
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
![]() |
||
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
|
ОК, дали е тоа Љубов, пријателство, помош или е некаква специјална геј-љубов ?
Дали тоа што ти помогнала да ја откриеш женственоста во себе, за твојата еротичност и сексуалност со сето оноа што тоа може да ти даде од твојата материјална експресија, значи дека била некаква посебна геј-љубов ? На знам, само прашувам... |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
![]() |
||
|
Хммм... љубов
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
....nishto ne pishuvam vekje,...tuka!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
Јас кажав, темава ќе оди под клуч.
Или дискутирајте за геј љубовта или не пишувајте ништо. И повторно ќе напоменам... На форумов нема да толерирам навреди и психолошки профили на членовите. Без разлика дали е за Емил, Новак, брза или некој сосема друг. Тоа да ви е јасно. |
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
да си збори што сака за мене .исто како и ти .може да ме навредувате колку си сакате .Нема да ви замерам .Уживајте.Гајле ми е што мислите на мене .
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ...kako beshe ona: ![]() ...najmnogu se ...saka!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Anita1 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
|
ne go provocirame samo realno i trezveno razmisluvame
![]() |
||
jas sum jas....
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Доста го првоциравте Настич ,оти сега ќе се уклучи и ќе ме навреди
![]() |
||
![]() |
||
|
...a be...i raqzbirliva e ljubovta,
...ama , ''dupenjeto" megju dvajca mazi?! .......bljaaaaakkkkk!! ...kako shto vika ovaa nad mene! ![]() ...zarem ne moze ...platonski da se....ljubat?
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
llele gey ljubov brrrrrrrr bljak
![]() gospod sozdal ljubov pomegju maz i zena ..i toa e toa |
||
jas sum jas....
|
||
![]() |
||
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
А каде тоа Новак? Оди пожали се во соодветната тема. Сигурен сум дека веќе не можело да прима...сандачето....партал го направивте. Но тоа е ваша работа. Не се сомневам дека имаш активно сандаче, само што 90% од активните на форумот ми пишаа преку 30 жалби за твоето однесување. Па ако мислиш дека е секси да се спушташ толку ниско, повели спушти се кај некои. Сигурно со радост ќе го прифатат тоа. Мнозинството не се согласува со тебе, а тоа е доволно некои екстремни коментари да ти бидат сокриени. Од тие 10% што останале сигурно 5% не те читаат, а 5% те поддржуваат. Напомена: Ако продолжиш да си ја расипуваш сопствената тема, ќе ја затворам.
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |