|
Превоз Скопје - Атина |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бидејќи сум често натаму...
Најдобра и најефтина варијанта е со автобус Скопје - Солун (мислам дека го прекинаа возот) Потоа со воз Солун - Атина .. во зависност од возот, терминот и времетраењето на возењето .. ќе те чини од 15 евра во еден правец па се до кај 50 евра... во зависност од одбраната опција се патува од 5 до 6 часа. Имаше еден(ICE - експрес) за 4 ипол ама мислам дека го прекинаа....колку пократко се возиш..толку поскапо.. Кабините чинат од кај 25 евра до кај 50 евра...има за еден човек..два...до шест... Автобусите не сум сигурна за цената .. мислам дека е сеуште 55 евра повратна карта... се обраќаат на околу 2 часа...а и возовите се отприлика на 2 часа...
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку што знам нема директна линија.
Скопје - Солун - Атина
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
alexandra003
Нов член Регистриран: 20.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ve molam ako nekoj moze da mi kaze kade moze da najdam prevoz Skopje -Atina...?
i ne bidete tolku patrioti da me osudite za odenjevo vo Atina |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |