|
КУФЕРОТ...лелеееееее |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |||
Sekretarka
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas na primer da mozam na skavceto da stvam trkalca i da go zemam so mene ke mi bide super. Samo koga odam na seminari kuferot ne mi e mal.
|
|||
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еве денес го пакував куферот ама милион ствари ставив од кои мислам дека ни пола нема да ги искористам и само ставам и викам ај за секој случај едвај го закопчав.И сеа ме мрзи да го препакувам и мислам дека така ке го носам и ако прикупам во Охрид уште нешто незнам како ке се донесам ама пак се тешам дека сум со кола.А богами мораше и да седнам врз него да го закопчам....јаден куфер
|
|||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еее, тоа е Америка.. Требало во наш суд да се судите
|
|||
|
|||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
старецот ме тужеше, ама ни[то му платив 1500 долари и замолчи. |
|||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Каква авантура Што се случи со старецот и морето? |
|||
|
|||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Kuferot go spremam se so nova obleka i taka. Mnogu mi e poln a jas placam za toa sto mi e za nikade od site kloci, vo Vegas duri ednas go frliv od prozor pravo v bazen i stradase nekoe starce od Cuba:)
|
|||
simonce*
Група Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
kuferot go spremam 3 dena odnapred,za posle da mi tekne uste nesto da stavam....
|
|||
dambi5
Сениор Регистриран: 13.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jadniot kufer gi trpit nervozite nasi zatoaso tokmu toj i ni gi zadavat istite,si se iznerviral ama tolku jako na primer:ti otkazvit na sred pat,se raspagjat i sl. evaaaaaa da se ubies e to. A zgora na to da si nekoe pomalo coece i da ne mojs da krevas nogu nogu kako na primer jas |
|||
смеењето го продолжува животот
|
|||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas cesto gi koristam kuferite , i do sega n emi pretsavuvale problem, ne znam zosto,ama naviknata sum na niv
|
|||
|
|||
Carnation
Сениор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dobra ideja.fala na pomosta |
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мене од куферите ми е здосадено.Често ги користам.Секогаш преполни и секокаш не се затвараат.Колку и да е се уредно спаковано:(
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас се научив да се пакувам во среден куфер така да ништо не ми фали..понекогаш да имам и одвишок среден со тркалца и рачка добитна комбинација а тајната е: козметиката у ранец
|
|||
Motivation is game in my hands
|
|||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
МА кога ќе ги седнам сите што се дома на куфер има да се затвори па ако треба нека пукне после патентот
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И покрај тоа што имам огромен куфер, џабе обавезно имам пропратни торбици или мали дополнителни куферчиња.
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |