![]() |
|
Како до погуста коса? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Snezebt ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Mozes i da probas so pivski kvasec. Jas piev i se uste pijam i imam podobruvanje. Samo gledaj da ne ti otvoraat apetit oti na nekoj i apetit im otvara.
|
|
![]() |
|
Nadia ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
hahhahahaa
![]() Изменето од Nadia - 30.Јануари.2011 во 16:27 |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Тема: Како до погуста коса?
-Ima eftini periki po dukjanive... ![]() ![]() ![]() Изменето од Marko Polo 1 - 23.Јануари.2011 во 15:51 |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Nadia ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Декември.2010 Статус: Офлајн Поени: 227 |
drazeite gi pieve veke ispiv moze 4 sisenca i osven na noktite (moze nesto pocvrsi mi stanaa) ne osetiv nekoja druga promena,probav i so sampon od kopriva ama toj a susi kosata premnogu, Rojal aj da vidam i toa
fala sneska ![]() |
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
mercot drzeite se dobri,samo vednas ne pokazuvaat nekoi rezultati,treba da gi pies podolgo vreme,dobar e samponot od Rojal,nemam zborovi za nego,dobar e
![]() |
|
![]() |
|
Дали начинот на исхрана може да придонесе за погуста коса,некои шампони,мерц дражеите?
Дајте ми некој совет за погуста и бујна коса. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |