|
''Плејбој'' во Македонија |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||||||||||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
Девојкава е храбра, но мора да се признае и дека е ружна. Кај баш оваа се најде да го скрши мразот???
|
||||||||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
и нормално на септемврискиот ''Плејбој' на насловната страна ..........нема полугола македонка .А всушност зошто и да има ?Ако ја видат мама и тато и ја искарат ?
|
||||||||||||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
Плаќаат ли данок разголените модели? Како е тоа регулирано во Р.Македонија со закон?
|
||||||||||||
reuma
Група Регистриран: 08.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
Па оваа НИНА па ич не е за сликање или гледање, ГРОЗОТА!!!.Па со фотошоп можеле нешто да и разубават......еее, па неможе така......што да гледам сега?????
|
||||||||||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
p.s. сега одма ли ќе и ставите етикета дека е мрсулка или ќе почекате да разберете колку пари е земала за овие слики и ако сумата е повисока ќе ја етикирате како мрсулка на коцка ?
|
||||||||||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
конечно и Македонка гола во Плејбој...
Изменето од LiDivio - 04.Октомври.2011 во 13:45 |
||||||||||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
Интересно од овој двоброј да се спомне,интервјуто со Игор Џамбазов
|
||||||||||||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
Се изнасмеав на вицон...само во тоа вицовине божјата правда стигнува...присетувајќи се на случајот со нашиот поп на масажа Девојка на исповед:"Попе,вчера на еден му реков копиле!" Попот:"Зошто?" Девојката:"Па ме фати за гради..." Попот:"Како јас сега?" Девојката:"Да" Попот:"Тоа не е страшно." Девојката:"А после за задникот..." Попот:"Како јас сега?" Девојката:"Да." Попот:"Тоа ич не е страшно" Девојката:"И ме соблече гола" Попот:"Ако било како што јас сега те соблекувам,ни тоа не е лошо" Девојката:"Па, ме обљуби..." Попот:"Како јас сега?" Девојката:"Да" Попот:"Ништо страшно." Девојката :"И ми кажа дека имал СИДА..." Попот:"Ах,копиле..." |
||||||||||||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
титулата,т.е. пехарот е .....преоден! |
||||||||||||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||||||||||||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
Без плачење кај и да е ќе се фати некоја зацрвена македонка на орото
|
||||||||||||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
токму ради тоа е славите како најгостоприемниот народ
|
||||||||||||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
почнаа странски теткици во МК списание (оти кај нас нема ку рвишта) само домаќинки имаме
|
||||||||||||
|
||||||||||||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
|
||||||||||||
Орка
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||||||||
На некој чуден начин,плејбојов ми е неминовен.И покрај целиот кич на женското тело,во последниот број ми се допадна статијата за астроидното богатство.После која целата сиромаштија изгледа бесмислена заради алчни копилиња...
|
||||||||||||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |