![]() |
|
Доблеста се учи или се наследува |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehehe ...ok . Ne mora ... da mi ... kazes de ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
iljada glupsoti vo eden zbir davaat refleksija na vistinskoto bitie...tamu gi nema ni bliskite,nitu dalecnite...tamo sme nie so samite sebe
ljak...a moze i fuj... ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Ok. Togas, sto " prichaat" za tebe... dalecnite? Sto velat , koi se tvoite kvaliteti ? ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...e,pa
![]() ...shto ti kazuvaat bliskite...tuku ,
...shto slushash,..shto "prichaat" za tebe ..."dalechnite"!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Mislev na toa kakvo mislenje imaat za tebe i sto ti kazuvaat licno na tebe onie sto te znaat. A inaku, nikoj ne e bez mani .Nikoj ne e sovrsen. ![]() |
|
![]() |
|
ehhh...shto prichash be?
![]() ...zarem nekoj tvoj blizok ka mu kaze na nekoj shto ne te znae,...kakov si ti ustvari...
mislam ako imash nekoja negativna osobina....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Kako be brza, koj me znae podobro mene ako ne... bliskite ![]() ![]() |
|
![]() |
|
david.
![]() ...tie se ...merodavni !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ti doblesen li si brza? Sto velat tvoite najbliski za tebe ![]() |
|
![]() |
|
![]() ako ne mu "lezi "toa,...dabome!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Некои луѓе се раѓаат со доблест..и знаат да ја задржат истата во текот на својот живот и истата да ја истакнат на најдобар начин...Од друга стана се луѓето кои се родиле без неа но успеале во текот на животот да ја стекнат..и бравос за нив...И на крај се оние кои ја имале и ја изгубиле или не се потрудиле никогаш да ја имаат....
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Доблеста е дел од човековиот карактер и неговиот идентитет, кај некого ја има во огромни количини, кај некого помалку,кај некого воопшто но кај секого постои подлога за надоградување, т.е може да се научи кај некој кого му недостасува.
Доблеста кај другите луѓе може да биде многу поттикнувачки фактор и добар пример за оние кои незнаат како да ја применуваат.
Сепак мислам дека се раѓаме со одредени особини кои се сржта на уникатниот карактер кај секој поединец.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |