![]() |
|
Што ви се допаѓа,а што не во козмет.салон |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga forumdziko!
Mi preci toa sto baraat pari na kraj....sramota....epten nekulturno...
![]() Mala sala...
![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Што ми смета
![]() Хигиената (доколку не е се тип-топ нема шанси да дозволам било што да ...ми прави) Ентериерот и не е многу важен. Може да е поскромно, но чисто. Не дозволувам некој да ме распрашува за мојот живот, макар и козметичарката да е. Не е нејзина работа, нека си го заврши своето и крај. Не сакам кога и покрај тоа што нагласувам сакам тоа и тоа...таа ми нуди и нешто трето за плус пари. Е тогаш сум ![]() Ова најчесто. Со оглед на тоа што многу ретко одам во козметички салон. Можеби еднаш на два месеци ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Ja otvaram ovaa tema zatoa sto me interesiraat vasite iskustva vo kozmetickite saloni.
Sto e toa sto vi se dopagja iii sto e toa sto vi preci.Za mene ako eden salon ne e sreden mislam cist pa i enterierot ako ne e sreden nema sansa da vlezam tamu pa kakvi i da im se uslugite. Mi preci i koga kozmeticarkata postojano zboruva pa i uste me rasprasuva sto osobeno mi preci. Bi sakala sega da ve slusnam i vas, dragi forumgjii. |
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |