IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Мода и убавина
  Активни теми Активни теми RSS - Што ви се допаѓа,а што не во козмет.салон
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што ви се допаѓа,а што не во козмет.салон

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака Обратен редослед
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Статус: Офлајн
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2010 во 21:26
Draga forumdziko!
Mi preci toa sto baraat pari na kraj....sramota....epten nekulturno...намигнување

Mala sala...плазење... ma toa sto velis za zboruvanjeto i rasparasuvanjeto, toa ti e malogradjanski sindrom, pa uste ako doadjas po vtor pat, ma gotovo ko da te znaat cel zivot...Po kozmeticki saloni ne odam, epten sum 'seljacina' za tamu, no isto mu doadja i koga odam na frizer ( maski normalno) , pa muabeti , pa sto , pa kako...abe sisaj majstore i ne mi drndaj nad glava....ama toa e...

You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2010 во 21:25
Што ми смета Па многу работи, ама најчесто...

Хигиената (доколку не е се тип-топ нема шанси да дозволам било што да ...ми прави)
Ентериерот и не е многу важен. Може да е поскромно, но чисто.
Не дозволувам некој да ме распрашува за мојот живот, макар и козметичарката да е. Не е нејзина работа, нека си го заврши своето и крај.
Не сакам кога и покрај тоа што нагласувам сакам тоа и тоа...таа ми нуди и нешто трето за плус пари. Е тогаш сум и може да си го добие. Не дозволувам да ми додава други "услуги" надвор од планираното.

Ова најчесто. Со оглед на тоа што многу ретко одам во козметички салон. Можеби еднаш на два месеци
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
RUSHKA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јануари.2008
Поени: 2837
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RUSHKA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Август.2010 во 21:08
Ja otvaram ovaa tema zatoa sto me interesiraat vasite iskustva vo kozmetickite saloni.
Sto e toa sto vi se dopagja iii sto e toa sto vi preci.Za mene ako eden salon ne e sreden mislam cist pa i enterierot ako ne e sreden nema sansa da vlezam tamu pa kakvi i da im se uslugite. Mi preci i koga kozmeticarkata postojano zboruva pa i uste me rasprasuva sto osobeno mi preci.
Bi sakala sega da ve slusnam i vas, dragi forumgjii.
4ISTA SOVEST=MIREN SON
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.