|
Министри/министерки |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не реков не ме бендисува, туку дека му е рано да биде критикуван од мене а не дека не заслужува критика, барем во однос на платата која еве до ден денешен ја нема. Како бре да се живее на ова вруќина без плата, а камоли да се плати одмор (пак ли на грепка и на пишанка ) |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пу сум ги измешал резил
На сегашнава мислев,ама и Ганка беше добра како министер.
А зошто Мамамд не те бендисува сегашниов по Образование,сморед мене доста активен е,сега и со новиот проект за лабораториите ќе биде добро завршена работа доколку испадне како што се најавува.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сегашнава е Елизабета Канчевска, Ганка се повлече од политичкиот живот (беше во владата на Љубчо |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Според мене сегашната министерка за култура Ганка е една од најдобрите министри во сите досегашни ни влади.
И јас сакам да кажам како Мамамд дека го бендисував Никола Попоски,способно чоече,ама баш поради таа способност го нема во врхушката на СДСМ,или не сум го видел јас.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја забегавте работава,
Што убава прилика да пофалите, прокудите. Мои фаворити меѓу министрите беа Никола Поповски и Никола Груевски-како министри за финансии. Едниот (Поповски) стисната циција кој остави полн буџет, Груевски малку со полесна рака, но сепак и тој добро го сочува буџетот. Најслаби министри- сите досегашни министри за образование (за сегашниов не зборувам оти му е рано). Тотална катастрофа од министри кои во име на некакви иновации, експериментираа, експериментираа, останаа глуви на укажувањата од базата, го исполитизираа образованието така да од едно квалитетно го донесоа до трагично поле кое тешко ќе се опраи за долго време, |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро е што сме го ... нае*бале....а не она другото...они нас...
ја би ... ти како попреставителен ... да се појавиш на нека ТВ и им порачаш....на Коњаноски - да не изиграва портпарол и да си признае криминалот во РЕК....
на Михајло - да не лета како мува без глава и си прави карневали на ТВ
на на ... на финансии што е ... да си каже како ке го искористат тој најнов им кредит од ММФ ... (колку ли беше заборавив) или пак по колку ке си поделат...
Зашто не верувам дека читаат по форумов...и отпосле...ке променат нешто
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па да ПРАВИМЕ... БАРЕМ НЕШТО...Вакa го на*бавме...
Изменето од marsovec - 24.Јули.2010 во 18:10 |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
градење штетна држава или правење државата да биде штетна....
Како и да е ... лично се срамам кога ке ги гледам на тв да даваат изјави....си прават будали сами од себе...али секако ниб тоа најмалце ги брига...
е сеа....шо да им прајме ние(моментално)...ако прават така ?
|
|
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Додека ние ги жалиме....тие праат штети ...штети...крај нема...а што ги заразуваат другите ..со градење штетна држава...?
Изменето од Анастеа - 27.Јули.2010 во 01:31 |
|
|
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја искрено го жалам....онај за правда .... Михајло Маневски... чист промашај....од два метри....со воздушна и то...
|
|
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Те прашав за Македонско - Марсовсковскиот Толковник и поимот јали бре е тоа по марсовски нешто посебно означува.....ВЛАСТИТУТКИ ...а ти пак како и насекаде бегаш...хаха..
пс
Карактеристика на еден рамковен Министер не е дека НЕМА поквалитетна и подобра ПОНУДА за такво Министерско Место од овие..ама е ете ограничена само на одредена „карактерна„ особина на Министерот..што мора да ја има..секако БЛАГОДАРЕЕЈЌИ му (поред другите) и на твојот политички покојник, кој го спомна.
И на редица слични на него ..сега се гледа оти не биле македонци
Со други зборови ...тој мора да е УЧК-а...
Изменето од Анастеа - 27.Јули.2010 во 01:31 |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што..рамковниве не се министри?? Или за нив постојат други закони...или некој се покрива со нив...демек другиве ги бива...Леле мамо...Очекував да речат дека и Б.Ц. е виновен за неспособноста на министрите....
Рамковните седат дома...немаат столчиња..па не нишаат врата туку одработуваат за партиите...платени со народен денар...и НЕ СЕ МИНИСТРИ...Партиски војници се... Изменето од Анастеа - 27.Јули.2010 во 01:26 |
|
|
|
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секако дека мораат да бидат одадени на фунцијата..освен таму каде што и самиот „фунционер„ не знае што задача за обавување има?.
Во основа на поимот Министер , тоа и означува СЛУГА ..Народен ...секако!.
Мислам повеќе на „рамковниве„ кај нас...со основна „задача„= нишај-врата-земај-плата..
пс
И ако не е тајна..твојава кованица властитутки..кое и е ...примарното значение.
Оти досега си барав насекаде ... Македонско-Марсовски Толковник...ама велат НЕ е бил досега издаден ...бреј марсовец еден... и ни за еден..хехе
|
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сепак мислам дека за разлика од другите министри овие моменталниве за Здравство и Образование стварно се трудат да си ја извршат работата на коректен начин. Едниот од нив чак и се осмели да признае дека има гречки во неговото министерство и дека сите ЗАЕДНО треба да се обидеме да ги исправиме. Е сега незнам колку благослов од Папата добиваат за убавата работа. Ама тоа е веќе друга тема а мене ми се оди на Плажа!
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |