|
Светско Првенство |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Steta sto nema prenos na eurosport.Ona komentatorite se odlicni.
Ama nema. Mozebi nekoj faca so satelitska? |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
rubens go slusav denes na radio ravel interesno e a janko denes pustase cocek oti izgubi grcija na makedonskoto radio 2 skroz e ulav
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес глеав Аргентина-Нигерија и многу ме изиритира тој лишкото што коментира и исклучив телевизорот. Леле простак!
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навистина кошмарен звук,Емил му даде соодветен израз....и после спиење уште ми зујат ушите,а коментаторот ....е за него немам зборови,можда најдобро го опиша kamcevski.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaaaaaaaaaaaa
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
овие труби каде ги слушаш преку Тв-брррррррррр,бррррр,брррб,б,б,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
оваа труба се вика вувузела и она создава кошмарниот звук од светското првенство
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е шо е тоа |
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се викат вувузели |
|
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене ми зучеше ко комарци...некои летачи суштества...
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сеуште ми зујат тоа трубите..или што ли беше...
најпрво помислив дека е нешто до тв. но не било тоа...
имам слушано разноразни свирежи на утакмициве ама ова бре
...неподносливо...98 мин.... тррррр дррррррр......
|
|
kamcevski
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Antigua And Barbuda Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
то ти е исто коо шехерзад да ја гледавте без звук |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... Фудбалско ..лудило...ги зафатило ..сите....
|
|
kamcevski
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2008 Локација: Antigua And Barbuda Статус: Офлајн Поени: 16 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добро бе толку ли нема некој со основно образование у МТВ, да им каже саат како да стават на преносиве????
и можно ли е, толкава изгубеница да е лицето (т.н коментатор) З.В.? |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zarem ke dozvoli MRTV nesto takvo... da ne go prekinat u najslatkoto...? |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |