![]() |
|
Дали некогаш сте биле на опера? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Автор | |
Предраг ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 224 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Зашто?...Да не се плашите да научите што е музика...? ![]() |
|
![]() |
|
One_lovE ![]() Сениор ![]() ![]() Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Имам среќа што од мала имам стекнато навика да одам на опери и многу сакам да одам.
Верувам дека на сите би им се допаднало, меѓутоа може се погодило да гледаат некоја потешка опера па добиле сосема погрешен впечаток. Одамна не сум била, меѓутоа планирам во скоро време да одам. Омилена опера - Аида од Верди, ја препорачувам на сите. Неверојатни костуми, интересна сценографија, а за делото немам зборови. Исто ако имате шанса гледајте ја Мадам Батерфлај, интересна е. |
|
![]() |
|
THEPRINCESS ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
nikad ne bi otisla na opera, na tv so imam videno delovi od opera mi e dosadno a kamo li cela opera da ja gledam i toa u zivo, NEMA SANSI!
|
|
![]() |
|
Black_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Beauty in Darkness Регистриран: 12.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 174 |
Сум била. И знам колку после тоа се чувствував духовно исполнета. Многу позитивно ми делуваше високиот оперски глас и претставата која ја приредија. Дефинитивно преубаво! Уметност.
|
|
![]() |
|
RocK ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 13.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 19 |
Bev na opera vo Italija...i mnogu mi bese dosadno...zaspav..hahaha...
I nikogas poise ne bi otisla na opera... ![]() |
|
![]() |
|
rebeka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
|
|
mnjkl |
|
![]() |
|
zlatno srcence5 ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 46 |
Auuuuuuuu ne samo opera ne,nemozam da posdnesam NE NE NE |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Ne, i ne bi ni otisla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
![]() |
|
topsexy ![]() Сениор ![]() ![]() 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Ne sakam opera!!!!!!!!!!mrazam,more preziram opera!!!!!!11
|
|
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
|
|
![]() |
|
str8up ![]() Сениор ![]() ![]() The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
eeeeee, imam i peeno vo opera-KARMEN
![]() ![]() ![]() |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot ![]() |
|
![]() |
|
White_Angel ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
ne i ne planiram da odam vo skoro vreme
|
|
![]() |
|
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Imam otideno i mnogu sum srekna bidejki i vo Bitola popoleka pocnuvaat da se organiziraat operi. Najgolem vpecatok mi ima ostaveno operata Don Paskvale i Bastien i Bastiena od W.A.M.
|
|
![]() |
|
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
ne ama sakam da odam
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Не идам а и нема да идам... Мразам опери... Ме напнуваат многу.... Ништо не ги разбирам што зборат... Само за џабе се дерат ....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |