IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Музика
  Активни теми Активни теми RSS - Дали некогаш сте биле на опера?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали некогаш сте биле на опера?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Прашање: Dali nekogas ste bile na opera?
Одговор Гласови Статистика
27 [57,45%]
9 [19,15%]
8 [17,02%]
3 [6,38%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
Предраг Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2009
Статус: Офлајн
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Предраг Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јули.2009 во 16:20
Originally posted by Yo^^ Yo^^ напиша:

РАПЕРИТЕ И РАПЕРКИТЕ НЕ САКААТ ОПЕРИ    

Зашто?...Да не се плашите да научите што е музика...?
Кон врв
One_lovE Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ветеринарка

Регистриран: 10.Декември.2008
Поени: 124
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај One_lovE Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2009 во 22:59
Имам среќа што од мала имам стекнато навика да одам на опери и многу сакам да одам.
Верувам дека на сите би им се допаднало, меѓутоа може се погодило да гледаат некоја потешка опера па добиле сосема погрешен впечаток. Одамна не сум била, меѓутоа планирам во скоро време да одам.
Омилена опера - Аида од Верди, ја препорачувам на сите. Неверојатни костуми, интересна сценографија, а за делото немам зборови.
Исто ако имате шанса гледајте ја Мадам Батерфлај, интересна е.
Кон врв
THEPRINCESS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Декември.2008
Поени: 4676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај THEPRINCESS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јануари.2009 во 00:48
nikad ne bi otisla na opera, na tv so imam videno delovi od opera mi e dosadno a kamo li cela opera da ja gledam i toa u zivo, NEMA SANSI!
Кон врв
Black_girl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Beauty in Darkness

Регистриран: 12.Август.2008
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Black_girl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2008 во 01:55
Сум била. И знам колку после тоа се чувствував духовно исполнета. Многу позитивно ми делуваше високиот оперски глас и претставата која ја приредија. Дефинитивно преубаво! Уметност.
Кон врв
RocK Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Април.2008
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RocK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2008 во 17:50
Bev na opera vo Italija...i mnogu mi bese dosadno...zaspav..hahaha...
I nikogas poise ne bi otisla na opera...
Кон врв
rebeka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јуни.2005
Локација: Austria
Поени: 347
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rebeka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Април.2008 во 10:34
Originally posted by zlatno srcence5 zlatno srcence5 напиша:

Auuuuuuuu ne samo opera ne,nemozam da posdnesam

NE
NE
NE
isto i jas

mnjkl
Кон врв
zlatno srcence5 Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 30.Март.2008
Поени: 46
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zlatno srcence5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Март.2008 во 22:16

Auuuuuuuu ne samo opera ne,nemozam da posdnesam

NE
NE
NE
Кон врв
Zaspana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Март.2008
Локација: Macedonia
Поени: 429
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zaspana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2008 во 20:47
Ne, i ne bi ni otisla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
topsexy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
10-K-H-HOT

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 3022
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај topsexy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Ноември.2007 во 17:47
Ne sakam opera!!!!!!!!!!mrazam,more preziram opera!!!!!!11
Sunce hvala ti sto si isashlo za mene,sunce OBECAJEM MISLI SU MI POZITIVNE!
Кон врв
str8up Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Producer

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 1492
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај str8up Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 04:16
eeeeee, imam i peeno vo opera-KARMENBig%20smileBig%20smileBig%20smile
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot
Кон врв
White_Angel Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2007
Поени: 44
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај White_Angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јули.2007 во 02:26
ne i ne planiram da odam vo skoro vreme 
Кон врв
Ana_bt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2006
Поени: 84
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ana_bt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 09:55
Imam  otideno  i   mnogu  sum  srekna  bidejki  i  vo  Bitola   popoleka  pocnuvaat  da  se  organiziraat operi. Najgolem  vpecatok mi  ima  ostaveno  operata  Don  Paskvale  i  Bastien  i  Bastiena    od  W.A.M.
Кон врв
emilija 90 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Октомври.2006
Поени: 776
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај emilija 90 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 00:11
ne ama sakam da odamSmile
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Декември.2006 во 00:06
Не идам а и нема да идам... Мразам опери... Ме напнуваат многу.... Ништо не ги разбирам што зборат... Само за џабе се дерат ....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,296 секунди.