|
Хелена Роза |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas isto
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posto gledam deka podolu navedeniot post ke mi leta vo nepovrat sdk deka ne ja obozavam Helena
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па и емисија има во кревет со хелена (само да се копирало од хрватите,србите и други)
хелена старлетата и сега шо е следно после стриптизот иди хоум видео аааа? |
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога почна на експлозив на местото на Мелита ми беше супер,стајлингот и обговараше и во машка варијанта
ама после тоа што се направи,и утката со јас имам талент........ |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ве замолам без јавни навреди кон дотичната личност... секој има право на свое мислење но доколку тоа некого навредува, строго препорачувам да си го задржите за себе... Сепак колку и да не ви е интересна или слично, не заслужува да биде навредувана...
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна ми е...
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja podnesuvam organski...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СТАРЛЕТАТА ХЕЛЕНА ГО ПОЗАЈМИ СВОЈОТ ЛИК ЗА ЖЕШКА СЕКС ЛИНИЈА........ Старлетата Хелена Роза го рента својот лик во жешка секс линија "Чет со Хелена". 33-годишната Хелена, облечена во долна облека, во реклама ги нуди своите услуги за СМС разговор, а достапна е и услугата ММС порака во која се добива нејзина фотографија. Хелена е првата јавна личност која својот лик го позајми на жешка секс линија, а вели дека е во договор со една приватна скопска фирма. "Добивам секакви пораки, и пристојни и непристојни. Има и такви кои прашуваат како е мојата ќерка, а има и најбезобразни од типот: 'Сакам да ти го акнам'. Главно, на сите им одговарам културно, зависи како сум расположена. На некои од безобразните пораки се случува и воопшто да не одговорам. Не можам да бидам достапна 24 часа на ден, па понекогаш на Интернет одговарам и на заостанатите пораки или зборувам со десет луѓе истовремено. Идејата ја добив откако на мојот Фејсбук профил имав 20 илјади покани за пријателство. И на Фејсбук и на мојот приватен телефон добивав непристојни предлози, па си реков зошто тоа да не го претворам во пари? Јас сум професионалец, а ова е шоу-бизнис. Од многу памет нема ќар. Јас сум цел живот пред камери, но станав популарна откако се соблеков за стриптиз во реалното шоу 'Јас имам талент' во Белград", вели Хелена. Во принцип, жешките СМС линии функционираат така што имаат цел да се навлече клиентот да прати што повеќе пораки, а познато е и дека главни клиенти се млади момчиња. "Се разбира дека ми е од ќар да ми праќаат што повеќе пораки, повеќе луѓе што би сакала да ги задржам како свои клиенти. Оваа линија постои неполни две недели, а ќарот веќе го гледам", открива Хелена...... која е сестра на поп-пејачката Ребека и е главен лик во неколку нејзини спотови, на ТВ е од нејзината деветта година. Почна во детските емисии "Дали, како, што" и "Вода, е па што" на МТВ. Потоа на неколку приватни телевизии водеше модни емисии и шоу-програми, беше уредник на забавна програма и во службата за односи со јавност во МТВ додека генерален директор беше Јанез Сајовиц. Внимание привлече со емисиите "Гола вистина" и со последната "Во кревет со Хелена", во која разголена ги канеше познатите личности во нејзиниот кревет. Сега е вработена во една приватна авиокомпанија. Хелена е разведена и има една ќерка......... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од bijonse1 - 22.Април.2010 во 23:30 |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tor
Сениор Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Stvarno mi najomilena od javni licnosti-samouverena!
|
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |