|
Нов автомобил - Проблеми |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
stigmata
Сениор Регистриран: 06.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 183 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se ima desavano ljuge da kupat novo vozilo i po eden den nesto mu se slucva ne mu raboti klima ne se otvorat damoj i haos posto rabotev vo salon za prodazba znam a sega eve i so tojota haos gledav vcera na b92 kako tojota mu otkazvat kocnicite i udira vo bankina ama i malce mediumite krevat fama i taka natamu a dobra kola spored mene e opel astra peugeot citroen
|
|
nikada nije bilo kao sto je bilo
|
|
zaratustra
Група Регистриран: 22.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 69 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slabo odziv papapapapaaa...!Nema greska ,se sto e od salon kaj nas,makar so sum 100posto siguren deka ova so se nosi kaj nas i ona -na primer vo Grcija,v komsii,a da ne zboram za z.evropa e different class!
primer-pred nekolku godini bev Italija,otidov vo salon na VW da go vidam Tiguanot(togas izleze)i prasuvav za Golfot,koja e najevtina varijanta,vo toj salon(kolku Ramstor) mi rekoa VW 1.6 so 75kw benzinecot na sto jas rekov a sto e so 1.4 59kw benz?Bellissimata sto prodavase mi rece,signore,i toj go ima,ama toj e pretezno praven za ISTOCEN PAZAR! |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај малце да размрдаме...
Оваа тема ја отварам за сите оние кои купиле нов автомобил од салоните во нашата држава, а се случува да имаат постојано проблеми со нив. Дајте ваши искуства и мислења, за тоа кои марки се покажале како дефектни, а кои не. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |