![]() |
|
Мелита Ракичевиќ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Автор | |
Суада ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2015 Статус: Офлајн Поени: 311 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ја мислам К*рвичка си е Мелита малцем. А и ќерката ја носи по тој пат.
![]() |
|
Доаѓам тука-себеси се брукам...
Ми идИ во глава да си пукам Хехе |
|
![]() |
|
Mazak ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Мај.2015 Локација: YesImSupercool Статус: Офлајн Поени: 629 |
Znachi sekogash shvalerkite go izvlekuvaat podebeliot kraj.
![]() |
|
“Be content with what you have. You have enough to live a happy life.”
|
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Lili i melita se atraktivni zeni sredrni i sakaat vnimanie paznji da privlecat takov karakter se. I si ja teraat rabotata.
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Ја нема на ТВ сега бутик има.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ...da e samo so nea takov sluchajot i bi bilo polesno ama,...polovina od onie od naslovnite strani niz svetot ,...ne bi gi udostoil ni so nikakov pogled, a kamoli so nekoj napaden ,...ili skrien , ...koga bi ''proshetale'' pokraj tebe ,...bilo kade. ...inache ,..liceto i mozete da so go ''doterate'' ama za teloto malku poteshko,...barem ne sekojdveno, ...zatoa ichuvstvuvam tuka i doza na ljubomora ...ama , ne moze napamet da zbori ,.nekoj shto tebe ne te videl! ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Ne znam shto tolku ubavo gledate vo zenava. Ja imam videno vo zivo bez shminka i izgledashe mnogu polosho otkolku edna prosechno neguvana zena. Shimkata go pravi svoeto, a zenava e definitivno daleku od ubava. Postojat mnogu poubavi javni lichnosti od nea.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
-ma ti bi sakal i da gi opipash se kladam ,...zatoa shto ne slushahsh shto drugite kazuvaat !
...ja bi i...î go smestil megju...duri ! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...сп,ова цицкиве |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
...mene mi e vekje podignat.....ama samo malkucka.
![]() ...pritisikot de! ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
![]() на топлово уште фали да ми се крене (притисокот)...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....нека мрчат!
камо уште еднаш само да ...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
МЕЛИТА РАКИЧЕВИЌ ПОКРАЈ СИНОТО МОРЕ... ![]() ![]() Не е Б.Б. туку наша плавуша Melita Rakicevic... ![]() ![]() Мелита е шкорпија со подзнак јарец , месечина во водолија , родена во година на сатурн на празник Св.Кузман и Дамјан , на 14 Ноември кога Скопје било ослободено или во ист ден кога се родил познатиот астролог Мile Dupor…
моменти на освежување покрај море… ![]() ![]() ![]() ![]() и некои поранешни фотографии…
искрено ми се допаѓаат силните бои на фотографијата, a меѓу тие контрасти нашата медиумска плавуша.. иако многу мрчат околу неа во смисол во приватниот и јавен живот , јас онака , како празник за очи ја постирам ,оти немаме голем избор на македонски убавици Изменето од bijonse1 - 13.Јули.2012 во 11:44 |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Можеби ќе се појави во Сител на Бекстејџ заедно со Миа...
![]() ![]() ![]() Изменето од LiDivio - 17.Јануари.2012 во 13:36 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |