![]() |
|
Дали често ви текнува на форумов |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | |
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Дури и на сон ми идит мене
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Pa da
![]() Vo posledno vreme... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mene ne ama denes rekordno sum ovde
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
мене овие денови да
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Секој ден... ми текнува... на форумов ... ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Прилично често, секојпат кога се логирам значи дека ми текнало, а тоа е неколку пати дневно
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Хммм...ете сеа баш ми текна на форумов после не знам колку време...WEIRD
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Па тебе ВАЖНА ептен често ти текнувало на форумов....
![]() |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
uff..........
|
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Јас понекогаш размислувам кога се возам во автобус или навечер за форумов. Обично размислувам - зошто ме банираа овој пат ![]() ![]() Исто така размислувам за некои членови за кои не вреди да размислувам. И си велам - ВАЖНА доста си ја тупиш главата со нив - НЕ СЕ ВРЕДНИ ЗА ТОА! Ајде размислувај за нешто друго... ![]() Тогаш ми текнува на добрите членови и си размислувам какви луѓе се во реалниот свет. ![]() Секако и за членовите кои не се вредни размислувам какви се во реалниот свет. И ги замислувам како некои плашила ![]() ![]() Потоа ми одлетува паметот накај другите форуми и ги споредувам со идивиди - правам цела психо-анализа што би требало да прифатат едни од други, во што се подобри едни од други, во што се полоши... Потоа пак ми се враќа мислата на идивиди. Си викам - ејјјј кој знае сега кои одговориле на моите теми што ги поставив. Нормално и мрчалата сто посто се појавени на темите. И потоа ми текнува - темите можно е да ми се избришани. Потоа ми одлетува мислата накај четот идивиди, но бидејќи не го посетувам често, се враќам на форумот идивиди. И повторно мислам на добрите членови и така или ми доаѓа станицата на која треба да се симнам, или заспивам. Еве ви ги открив моите мисли за идивиди ![]() ![]()
Ми носиш среќа ![]() ![]() Изменето од ВАЖНА - 08.Јануари.2010 во 22:10 |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
ми текна сабајле на Важна, и кога ООООоооп... ја одбанирале...
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
ми текнува обично кога се возам во такси или автобус...чудна работа
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Ај овие дечињава над мене колку се слатки што се бркаат вака ко врапчиња на гранчиња по темиве
![]() ![]() Кога ќе се вклучам и ако видам некој присутен член што сакам да го читам тогаш ми се активира интересот инаку вака Не, не мислам на никого кога сум офлајн, тотално се исклучувам.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |