IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Дали често ви текнува на форумов
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали често ви текнува на форумов

Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
Автор
Порака Обратен редослед
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Статус: Офлајн
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2010 во 00:56
Дури и на сон ми идит мене
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 23:13
Pa daголема%20насмевка
Vo posledno vreme...
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 22:33
mene ne ama denes rekordno sum ovde голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
bingo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јануари.2010
Поени: 2522
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bingo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 22:20
мене овие денови да
Кон врв
zamislena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2010
Поени: 14566
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zamislena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 22:19

Секој ден... ми текнува... на форумов ...
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 00:22
daтрепкање
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 23:36
Прилично често, секојпат кога се логирам значи дека ми текнало, а тоа е неколку пати дневно
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 23:28
Хммм...ете сеа баш ми текна на форумов после не знам колку време...WEIRD размислување

Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 22:17
Па тебе ВАЖНА ептен често ти текнувало на форумов....аплауз
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 22:10
uff..........
Кон врв
ВАЖНА Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Оптимист

Регистриран: 09.Јануари.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВАЖНА Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 22:07

Јас понекогаш размислувам кога се возам во автобус или навечер за форумов. Обично размислувам - зошто ме банираа овој патзбунетостголема%20насмевка

Исто така размислувам за некои членови за кои не вреди да размислувам. И си велам - ВАЖНА доста си ја тупиш главата со нив - НЕ СЕ ВРЕДНИ ЗА ТОА! Ајде размислувај за нешто друго...голема%20насмевка

Тогаш ми текнува на добрите членови и си размислувам какви луѓе се во реалниот свет. трепкање
Секако и за членовите кои не се вредни размислувам какви се во реалниот свет. И ги замислувам како некои плашилаголема%20насмевкаА потоа како што кажав веднаш го помислувам ова - ВАЖНА доста си ја тупиш главата со нив - НЕ СЕ ВРЕДНИ ЗА ТОА! Ајде размислувај за нешто друго...голема%20насмевка

Потоа ми одлетува паметот накај другите форуми и ги споредувам со идивиди - правам цела психо-анализа што би требало да прифатат едни од други, во што се подобри едни од други, во што се полоши...

Потоа пак ми се враќа мислата на идивиди. Си викам - ејјјј кој знае сега кои одговориле на моите теми што ги поставив. Нормално и мрчалата сто посто се појавени на темите. И потоа ми текнува - темите можно е да ми се избришани.

Потоа ми одлетува мислата накај четот идивиди, но бидејќи не го посетувам често, се враќам на форумот идивиди.
И повторно мислам на добрите членови и така или ми доаѓа станицата на која треба да се симнам, или заспивам.

Еве ви ги открив моите мисли за идивидиголема%20насмевканамигнување

Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

ми текна сабајле на Важна, и кога ООООоооп... ја одбанирале...голема%20насмевка

Ми носиш среќаплазењеголема%20насмевка

Изменето од ВАЖНА - 08.Јануари.2010 во 22:10
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 21:54
ми текна сабајле на Важна, и кога ООООоооп... ја одбанирале...голема%20насмевка
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2010 во 03:28
ми текнува обично кога се возам во такси или автобус...чудна работа
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2010 во 23:47
Ај овие дечињава над мене колку се слатки што се бркаат вака ко врапчиња на гранчиња по темивељубов Си одговараат некакоплазење

Кога ќе се вклучам и ако видам некој присутен член што сакам да го читам тогаш ми се активира интересот инаку вака Не, не мислам на никого кога сум офлајн, тотално се исклучувам.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,580 секунди.