|
Новогодишни ветувања |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе учам дефинитивно ама кон оние шо се лоши кон мене јас ќе сум полош
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ќе бидам лош
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Си ветив дека:
Ќе бидам многу многу полоша Ќе се запишам на факултет Ќе бидам помалку срамежлива Ќе прекинам едно пријателство што веќе од поодамна е на стаклени нозе! |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
конечно не лажам.... и сега ова ми останува... http://www.youtube.com/watch?v=QyV6o8oWgV8 |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
misteriozna
Група Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зацртана работа ми е да бидам мирна на форумов во новата 2010 и мојата желба е да ме одбанираат со никот ВАЖНА ветувам дека повеќе нема да го наречам форумот идивиди село
А во политика ќе пишувам? Тоа секако |
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за ова лажев.. |
||
|
||
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vetuvam oti naskoro si idam doma i nema vise vracanje ovde.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и оваа година ќе ги откажувам цигарите...пак! ...ок, звучи патетично, ама што да се прави
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vetuvam deka ke go dadam svojot maksimum za ostvaruvanje na moite celi,koi zdravje treba da zapocnat da se realiziraat na pocetokot na 2010 godina(samo uste da dobijam pozitiven odgovor za mestoto)i vetuvam ke go dadam svojot maksimum...
|
||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
предизвик е да ја скратам косата... ... нема смисла....
|
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
znam ja sto da vetis
prijatna atmosfera hehehe tesko a? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не знам што да ветам
Ќе се трудам секој нареден ден да бидам подобар од предходниот
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kade mori????????????/ |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што и да си ветам знам дека не зависи само од мене.
Да си ветам дека што и да ми се случува ќе се дочекам спремна на нозе.
На останатите нека им е среќна Новата 2010 и убав помин.
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |