![]() |
|
Каде отиде љубовта од нашето срце? |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Автор | ||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A snegot denesen?
Go zaboravivte. Nekoj i na vetrometina, so snegovi... ![]() |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
Da, za sekogo ima mesto samo sto nekoj ke sedi vo senka a nekoj na sonce .....
![]() ![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
Sailing the seven seas...sekoj uziva vo sopstvenoto ludilo!
![]() Za sekogo ima mesto pod ova sonce ![]() Ti e gajle... |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
![]() |
||
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
|
![]() ... cistata i iskrena ljubov e zagrozen vid .. sega preovladuva matematicka ljubov koja sekogas moze da se izrazi vo brojki a ne vo emocii .....
A onie koi uste veruvaat vo nea i bezrezervno ja pruzaat nakraj sepak ostanuvaat so prazni race, prazno srce i onaa spored "modernovo" vreme najvazno prazni dzebovi .....
Ccccccccccccc ..... Kaj otide vekot...........
![]() |
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
![]() |
||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
|
![]() А прашањето горе ме потсетува на една ситуација: „Каде ми е левото чорапче? ![]() „Ај провери си под креветот.“ |
||
![]() |
||
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
|
Koga ke ve citam vaka steknuvam vpecatok deka ziveam vo opkruzuvanje polno so ubavi dusi sto ja slavat ljubovta vo svoite srca.A koga ke se zavrtam na druga strana gledam deka e mnogu lesno da se dade pravilen odgovor na postaveno prasanje,a tesko e da se bide takov...nekoi od strav da ne bidat prepoznaeni...a nekoi od pusta zelba da se istaknat vo sredinata....(napomena od avtorot da ne se naogja nikoj prozvan)
Aaaaa kade se onie sto navistina znaat da sakaat??? Probuvam da razmisluvam na glas...zarem ima podobro mesto za toa sem forumot ![]() |
||
||
![]() |
||
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
|
![]() Inaku LjUBOVTA onaa vistinskataa nema i neznae za stranputica. Se lubi od srce. ![]() Изменето од orlov - 09.Декември.2009 во 15:47 |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
ја задушија секојдневните обврски,..... модерното време.... не е веќе како порано.... очигледно денеска се можеш да најдеш... а љубов
![]() |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
aman be lugje .....koja negativna energija
![]() kako be nemate ljubov?????? a be ja ja imam za izvoz..... ljubov kon nebo , more , kamen , cveke , prijatel ..... site ja imate breeeeeee dajte aktivirajte ja..... skriena vi e ....zaspana...... zhivotot e ubav ispolnet so ljubov......od site strani... koga ke ja imate taa opshta ljubov .... od sakanata osoba ke ispliva kako najaka na povrshina..... ne ochekuvajte samo ljubov od i kon sakanata ljubov.... ako ja nemate drugata ljubov kon okolinata.. nema da ja osetite glavnata ..... reche bijonse1 i .....ima pravo ![]() |
||
![]() |
||
Biolica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
|
Padnav , mislev deka disham na komanda , deka toj mi beshe sve , vo sekoj pogled se narushi mojata intelegencija , okolu nego nisto ne bese razumno . ( vrmenski tajm out e tuka biten)! Stanav posle izvesno vreme , me krena prekrasna osoba , koja me uveri deka ljubov postoii i pred sve deka jas ja zasluzvam , deka znam da sakam i cenam i deka me pretvori vo podobra osoba .
Svetot bil bez moral , nizok , mie gajle doma kaj nas nie ja stvarame harmonijata , nie ja cenime ljubovta i nie go gradime nasiot svet , me nauci deka imas izbor ako gresis si greshen , si imal izbor da ne pagas na niski finti i nizok moral , prepistajse stalno dali vredi , a nisto ne vredi da povredis takva osoba!
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
Не отиде никаде......остана да живее во него,ама само во него
|
||
![]() |
||
Evenstar ![]() Сениор ![]() ![]() Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
|
Одамна љубовта не е она што беше.... чисто чувство, емоција и желба да му го дадеш некому целиот свет, со некого да го поделиш својот живот... трчајќи по она што мислиме дека вреди, материјалното богатство, забораваме на вистинските вредности, на сето она што не прави луѓе, сето она што вистински ја исполнува душата... и на крајот сфаќаме дека ништо, никакво богатство не вреди ако немаш љубов, ако немаш полно срце и душа, ако немаш со кого да го поделиш стекнатото, радоста, тагата...
ух, ама се распишав.... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
Paaa...
Nie sme porazlicni od zivotnite. Za mnogu raboti sme polosi od niv. ![]() |
||
![]() |
||
|
...a trebase da pokazeme deka sme malku porazlicni od zivotnite!
Duri i tie si go ljubat svojot rod...fuj kolku sme bedni! |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |