![]() |
|
Секс вистини...Пукајте!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Автор | |
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dojran...patuvam 6 sati da bidam so ona ubavo sustestvo...Sakase nok..ja dobi!!!Sedevme na plazata pokraj mostot...imavme ubavo vino i jabolki.Donese pica i me prasa...sakas?Ne...rekov.Ja prasav dali moze da ja baknam...ako kasnes parce pica mi rece...
KE TE BAKNAM...go izedov parceto pica bez apetit i go dobiv... ZALEPEN BAKNEZ...zne nekoj sto toa znaci? Otidovme vo sobata od hotelot... Se soblekov a taa me gledase...nepodvizno... MOZE JAS VO OBLEKA NA POSTELA?...me prasa DA rekov...ne pomina polovina minuta taa se topese vo mojata pregratka... Moite prsti na nejzinata koza a mojot penis na nejzinoto torzo...samo ja podturnav maickata...UBAVO TELO SO KOZA OD SVILA Neziniti abdomenalni muskuli se grcea poveke no sto li se pustaa... SRAMEZLIV SEKS SO MNOGU STRAST...WOW NASITE TELA SE STVORENI ZA SEKS ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |