|
ПРЕДАВСТВОТО на братот, снимено на лента |
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Автор | ||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се правам наивен, наивни се прават оние кои се дел од некои политички опции и кои мора да рецитираат готови текстови, па макар и на форуми. Нормално е дека некој од политичките опоненти на биг брадер Љубе да ги има објавено овие клипови со политички цели, но... Љубе е тој кој изјавуваше дека нема никогаш да се бави со политика, Љубе е тој кој ги критикува оние кои му плаќаа адвокати за тој денес да биде обединет за Македонија. Да останеше надвор од политиката, верувам дека за многумина (не за мене, никогаш не бил) ќе останеше херој и голем брат Љубе... то |
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде ве молам без директно лепење етикети на членовите, разговарајте за вашите ставови... после ви е криво ако ви вратат на ист начин!
|
||
BoaVista
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nekoj e naiven, a toa si ti. Ustvari greska, ti ne si naiven, se pravis takov. Mnoooogu dobro znaes deka seto ova e hajka protiv Lube, ali sto da pravis... Drugo, bas me interesira, ako ti nekogas si obvinet (ne daj Boze) dali nema da postapis onaka kako sto ti nalaga obvinitelot. Ma ke citas i ke pees, ke prasuvas ima l uste za citanje. I na kraj nema nisto loso vo toa strankata da procita nekoj dokument. Toa ne e zabraneto so zakon, ili pak da? I daj malku da bideme realni. Razbudete se luge zosto politicarite ve manipuliraat kako sakaat, a vie ne ste nisto poveke od partiski poslusnici koi plukaat po sekoj sto nema isti stavovi so niv..ups pardon, plukate po sekoj sto nema ist stav so vasiot lider, zosto vie ustvari nemate stavovi i ne smeete da imate. Taka veli liderot, taka mora da bide, ako ne glavi ke pagjaat. Изменето од Анастеа - 05.Декември.2009 во 01:07 |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Незнам што толку ука-бука околу снимките.....па сите знаат што се случуваше таму и кој беше а кој не беше.....
Тој ден во селото имаше околу 400-450 припадници на безбедносните сили....и сите знаат што и како се случило....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шо има да се изгледа цело видео, зар во цела Хрватска не можело да се најде некој кој преведува од македонски? Можеше адвокатката на Љубе да го чита, нели и таа е Македонка? И дај не кажувајте приказни, Љубе Бошковски сака да каже дека тој не знаел ништо за таа Љуботенска акција, а беше министер за внатрешни работи, веднаш под претседателот. Јас ако сум претседател сигурно би се советувал и со останатите кои се засегнати, иако Љубе можеби бил зафатен со гаѓање во новинари... јбг.
|
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
BoaVista
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I da izgledaj go celoto soslusuvanje od toj den, a ne samo ona sto gospodinot Premier sakase da go vidime. Zalni, pateticni i jadni se nasive politicari.
|
||
BoaVista
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najdobro ke ti bide da gi pogledas snimkite uste ednas, a posle da zboruvas. Prasuvas zosto Ljube go cita dokumentot? Pa izgledaj gi site snimki ubavo i detalno i ke slusnes deka bidejki nemalo preveduvac od makedonski na hrvatski, zatoa obvinitelkata mu nalozila na Ljube da go procita dokumentot, bidejki covekot ziveel i vo Hrvatska i razbiral i hrvatski. Kraj na prikaznata, kraj na montiranata prikazna od strana na Grujovci, kraj na nivnata eftina fora. Mnogu mi e milo sto konecno se rasvetli situacijata, a istovremeno i mi e zal sto Gruevski prodolzuva da si igra so covecki sudbini, ali jbg...toa izgleda mu premina vo navika. Drug pat neka izmisli nekoe poubedlivo scenario, zasto ovie eftini finti narodot mnogu lesno gi prepoznava. Изменето од Анастеа - 04.Декември.2009 во 23:53 |
||
Момче Македонче
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро, подржувачи на Љубе, дали е стандардна процедура обвинетиот сам да чита документи? Дури и на некој грозен српско-хрватски, им ги излижа убаво га****** на тоа хрватитите, ццц...
Изменето од Анастеа - 04.Декември.2009 во 23:53 |
||
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
На You Tube има секакви снимки, од насилство па до хумор, на крајот и на изјави/предавства или чист “христијански“ став на искреност (барем така религијата вели, не лажи...) Да е само Љубе Бошковски единствениот политичар, ПОЛИТИЧАР = ЛАЖГО, кој го заведува народот во постигнување на свои одредени цели, добро би било, ке го посочевме прстот единствено кон него но тука многумина политичари се како “БРАТОТ“ но тоа не е за јавноста која и така пресудува “од ракав“.... Се прашувам, не кој го поставил, туку зошто нашите “професионални новинари“ (интернет новинари) истрчаа да објават снимки на интернет кога е добро познато дека Бошковски има давано изјави за во Хаг???? Нека се “потрудат“ да ја најдат снимката новинарчињата (кутрите тие), која не е тајна (доказ You Tube) и нека ја објават јавно и целосно што се има изјавено Бошковски а не само дел со “кратенки“ за Македонската јавност .... ехххх, наши новинарчиња, добро е да си дел од web светот ... Изменето од Buggyman - 04.Декември.2009 во 22:03 |
||
Homo homini lupus est...
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
No koj bese najrevnosen vo prenesuvanjeto na informaciite??? Ima nacin kako se prenesuva edna informacija. Se osekja koga nesto se natura a koga se prenesuva na normalen nacin. Vo sekoj slucaj, pak ke povtoram. Tie snimki se mnogu odamna. Mozele do sega da gi objavat milion pati uste dodeka Ljube bese vo Hag. Zosto duri sega toa go pravat.? Poradi toa sto clenstvoto na partijata e dlaboko razocarano od dosegasnite postapki na premierot. Najgolem broj od glasovite koi gi dobi Ljube se od razocaranite clenovi i simpatizeri na VMRO, kade sto i jas pripagjam. A najpovekje mi preci nacinot na koj lugjeto od vodstvoto na VMRO se drznaa da go diskreditiraat Ljube koj im odnese mnogu glasovi na poslednite izbori. Po kukavicka rabota ne mozea da izmislat. Narodot go lazat so evtini trikovi, a i sto e najcudno, ovie kako edvaj da cekaat nekogo da go raspnat na krst, tek taka, davejki se vo sopstvenata nemok da gi popravat rabotite.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Но информацијата не е кажана само на Сител, таа ја имаше во сите дневни весници и на сите електронски медиуми. Најпрво ја имаше на интернет од каде сите ја преземаа.
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sega Sitel se naogja vo edna provalija, nekoj i Latas da go ispali so pogresni informacii, pa sea ne znae kako da se izvadi. Namesto da kaze javno deka se izvinuva za klevetite koi gi ima izneseno protiv Ljube, deka mu podmetnale neprovereni informacii, tie uste poveke se zaglibuvaat vo sopstvenite montiranja.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чудно ми е што никој не дискутира за авторот, од каде му материјали? Како дошол до нив кога се државна тајна?
Или дефинитивно во Македонија нема државни тајни? Како и да е Љубе е на слобода, а Јохан во Хаг и нему ова не му помага! Да почекаа да излезеше и Јохан па потоа нека расчистуваа сметки |
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе следи нешто ново деновиве |
||
Внеси реплика | страница <1234 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |